Şimdi Ara

Bu sistem GHOST'u kaldırır mı ? Yardımlarınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
4.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci 4770 k intel
    Power 750 W
    Ram Gskill 8 GB
    Anakart Asus VI Rog
    Ekran kartı Zotac 9800GT 256 Bit ( Eski PC ye ait )

COD GHOST u kasmadan oynatır mı mümkünse bilgisi olan arkadaşlar,yazsın.

• Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Oyun DX11 destekli bir ekran kartı (yani -minimum- NVIDIA GTS450 ya da AMD Radeon HD5770) istiyor.
    Elinizdeki ekran kartı ise (Nvidia 9800 GT) DX10 destekli. Kısacası ekran kartınızı yenilemeniz gerek.
  • Gtx760 veya Gtx770 al rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Sistemim ;

İşlemci 4770 k intel
    Power 750 W
    Ram Gskill 8 GB
    Anakart Asus VI Rog
    Ekran kartı Zotac 9800GT 256 Bit ( Eski PC ye ait )

COD GHOST u kasmadan oynatır mı mümkünse bilgisi olan arkadaşlar,yazsın.

Buraya gir;
    http://systemrequirementslab.com/cyri
    Search for a game yazan yere Ghosts'u yaz. (Call of Duty: Ghosts diye yaz)
    Automatic Detection yazan yerdeki mavi kutuya Begin Detection'a tıkla.
    Biraz bekle ve senin PC nin bu oyunu kaldırıp kaldırmayacağını, iyi kalitede oynayıp oynayamayacağını öğrenirsin..

• arkadaşlar call of duty ghost yüklicem ama sistemim kaldırmaz diye düşünüyorumhttp://systemrequirementslab.com/cyri bu siteden baktım işlemci yeter siz gibi görünüyor siz de yardımcı olurmusunuz lütfen
    sistemim:

intel i5 3337u cpu 1.80 ghz
    amd raedon hd 8730m
    8gb ram
    windows 8 64 bit
    kasmadan oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merak12

arkadaşlar call of duty ghost yüklicem ama sistemim kaldırmaz diye düşünüyorumhttp://systemrequirementslab.com/cyri bu siteden baktım işlemci yeter siz gibi görünüyor siz de yardımcı olurmusunuz lütfen
    sistemim:

intel i5 3337u cpu 1.80 ghz
    amd raedon hd 8730m
    8gb ram
    windows 8 64 bit
    kasmadan oynayabilir miyim ?

Minimum 2.4 ghz işlemci istiyor, sizde 1.8 var.Turbo boost varsa onunla kurtarır mı bilmem.
  • araştırdım turbo boostla 2.70 ghz oluyor hiç kasmadan ve ya sorun çıkartmadan oynayabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende HD7950 var fps 25'e düşüp düşüp durdu hep.Tamamen optimizasyon sorunlu bir oyun.Senaryoda klasik işte Amerika tehlikede bla bla bla... Sonundada yeahh Amerikayı kurtardık, bitti.
  • yani ben şimdi yukarıda yazdığım sistemle yani işlemciyle(turbo boostla 2.7 ghz) senin gibi oynayabilirmiyim fps hiç farketmez sorun çıkartmadan kasmadan oynayabilirmiyim ?
  • quote:

yani ben şimdi yukarıda yazdığım sistemle yani işlemciyle(turbo boostla 2.7 ghz) senin gibi oynayabilirmiyim fps hiç farketmez sorun çıkartmadan kasmadan oynayabilirmiyim ?

Kardeşim bu sistemle bile kasıyor.Gerçekten oynamaya değer bir oyun değil.Yine performans sorunları yaşarsın.Akıcı hissettirmiyor.
  • oyunu almıştım ilk çıktığında şimdi boşa gitmesinide istemiyorum oyunu oynayıp bi denemek istiyorum kasma sorunu gerçekten çok fazla olurmu yani kendini çok fark ettirirmi ?
  • quote:

oyunu almıştım ilk çıktığında şimdi boşa gitmesinide istemiyorum oyunu oynayıp bi denemek istiyorum kasma sorunu gerçekten çok fazla olurmu yani kendini çok fark ettirirmi ?

Düşük çözünürlükte oynasan bile oyun aynı oyun.Farketmez açıkçası.
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    yardımın için tşk ederim düşük çözünürlükle oynarım artık bi deneyeyim zaten call of duty lerin hepsi aynı amerika tehlikede falan senaryo hiç değiştirmiyor zaten bu oyundada millet grafik var sansınlar diyer 6gb ram falan gibi yüksek özellikler istemişler ama oyunu MW3 den farkı yok aynı grafik batlefield 4 ü de almıştım ama tuhaf bi grafik sorunu yaşıyorum ondada 1. bölümde bari bunu oynayayaım dedim genede yardımlarınız için tşkler...
  • quote:

yardımın için tşk ederim düşük çözünürlükle oynarım artık bi deneyeyim zaten call of duty lerin hepsi aynı amerika tehlikede falan senaryo hiç değiştirmiyor zaten bu oyundada millet grafik var sansınlar diyer 6gb ram falan gibi yüksek özellikler istemişler ama oyunu MW3 den farkı yok aynı grafik batlefield 4 ü de almıştım ama tuhaf bi grafik sorunu yaşıyorum ondada 1. bölümde bari bunu oynayayaım dedim genede yardımlarınız için tşkler...

Bu arada sistem özelliklerine pek dikkat etmemişim şimdi baktımda kardeş o ekran kartı nedir ya İşlemci + Ram + Güç kaynağı akıyor ama ekran kartı olmamış.Bütçe elveriyorsa yeni bir kart bak derim, uçar o parçalarla oyunlar.

• SystemRequirementsLab'e göre full gösteriyor ama gerçekte öyle mi olur emin değilim
    Crysis 3 de mediuhigh AAx16 30-40 FPS oynuyordum sanırım COD'i high oynayabilirmiyim sizce ?
  • peki sizce gt640 2gb ddr3 cod ghosts oynamak için yeter mi ?
  • HAYIR
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Yardımıza ihtiyacım var cod ghost i5 islemcide oynanır mı
    8gb ram 2 gb ekran kartı 1 tb harddisk 4.nesil oyunu oynayabilmek icin sadece i7 mi gerekli cevplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod ghost oynmk icin illaki i7 islemciye mi sahip olmak lazim bende i5 islemci 2 gb ekran karti 1 tb hartdisk 8 gb ram var acar mi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pcmin özellikleri şudur;
    İşlemci : Intel Celeron N2955 İşlemci, 1.46 GHz., 2MB Cache,
    İşletim Sistemi : Windows 8.1
    Ram : 4 GB DDR3
    Harddisk : 500 GB Sata
    Ekran Kartı : 512 MB Paylaşımlı Intel Graphics- Maksimum 1.6 GHz.
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel HM 86 Chipset
    Klasik casper nirvana yani şimdi asıl soruya gelicek olursak bu pcye watch dogs ve call of duty ghosts kaldırır mı kaldırırsa lowda mı mediumda mı highta mı? Turbo boostla olur mu acaba? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.