Bildirim
Bu Sistem İçin Yardım Lütfen!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kasayı GZ x6 460W yap , Maxtor 500gb 32mb (100tl) yap , Hayırlı olsun. -
güzel sistem olmuş...quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Kasayı GZ x6 460W yap , Maxtor 500gb 32mb (100tl) yap , Hayırlı olsun. -
Yazmış olduğun kasa yeterli.Ben olsam ASUS TA-9A1 ile değiştirirdim hiçbir sorun olmaz, özellikle overclock yapacaksan..quote:
Orijinalden alıntı: ali277
güzel sistem olmuş...
Alıntıları Göster -
Ekran kartını 512mb alman yeterli 19" içinquote:
Orijinalden alıntı: 575m
Yazmış olduğun kasa yeterli.Ben olsam ASUS TA-9A1 ile değiştirirdim hiçbir sorun olmaz, özellikle overclock yapacaksan..
Alıntıları Göster
Aradaki fark ile bellekleri 1066mhz yaparsın, Phenom'a geçtiğinde işine yarar. -
Sistem Son Olarak Bu Şekilde Oldu.Belki Sistemi Toplayana Kadar Elime 40-50 Tl Daha Geçerse Ek olarak Maxtor'un 500 GB Lik 32 Mb Cashe li H.d.d sini Alabilirim.Kasa Olarakta Gigabyt'ın 420 Kasasını Seçtim.Exa'da Olmadığı İçin Eksen'den Alcam.Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.Özellikle "LEON-X" Her Zaman Yardıma İhtiyaç Olduğunda Yardımcı Oluyorsun.Çok Teşekkür Ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatanka54 -- 17 Nisan 2009; 21:37:39 > -
Ramleri A-DATA ile değiştir hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Tatanka54
Sistem Son Olarak Bu Şekilde Oldu.Belki Sistemi Toplayana Kadar Elime 40-50 Tl Daha Geçerse Ek olarak Maxtor'un 500 GB Lik 32 Mb Cashe li H.d.d sini Alabilirim.Kasa Olarakta Gigabyt'ın 420 Kasasını Seçtim.Exa'da Olmadığı İçin Eksen'den Alcam.Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.Özellikle "LEON-X" Her Zaman Yardıma İhtiyaç Olduğunda Yardımcı Oluyorsun.Çok Teşekkür Ederim.
Maxtor yerine Western digital caviar black serisini öneririm...
-
quote:
Ramleri A-DATA ile değiştir hocam...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ali277
Peki Usta A-DATA olarak Değiştiriyorum.Bu Konular Hakkında Fazla Bilgim Yok.Düşüncelerinize Açığım..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tatanka54quote:
Orjinalden alıntı: ali277
Peki Usta A-DATA olarak Değiştiriyorum.Bu Konular Hakkında Fazla Bilgim Yok.Düşüncelerinize Açığım..
Alıntıları Göster
Ramlar A-DATA Olarak Değiştirimiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatanka54 -- 17 Nisan 2009; 21:44:52 >
-
quote:
Sistem Son Olarak Bu Şekilde Oldu.Belki Sistemi Toplayana Kadar Elime 40-50 Tl Daha Geçerse Ek olarak Maxtor'un 500 GB Lik 32 Mb Cashe li H.d.d sini Alabilirim.Kasa Olarakta Gigabyt'ın 420 Kasasını Seçtim.Exa'da Olmadığı İçin Eksen'den Alcam.Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.Özellikle "LEON-X" Her Zaman Yardıma İhtiyaç Olduğunda Yardımcı Oluyorsun.Çok Teşekkür Ederim.quote:
Orjinalden alıntı: cangele_54
Rica ederim kardeşim
Ali kardeşimin dediği gibi bellekleri de a-Data yaptın mı gayet yakışıklı olucak sistemin
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Gayet iyi oldu...
şimdiden hayırlı olsun...
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Bu hali ile gayet güzel oldu hayırlı olsun şimdiden
-
Hepinize Sonsuz Teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: LEON-Xquote:
Bu hali ile gayet güzel oldu hayırlı olsun şimdiden
Alıntıları Göster
-
quote:
Hepinize Sonsuz Teşekkürler...
Alıntıları Gösterquote:
Rica ederim...
Hayırlı olsun...
-
Ali Usta İmzandaki Pc Toplama Videosunu İzliyorum.Çok Yararlı Bi Video Eline Sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: ali277quote:
Rica ederim...
Hayırlı olsun...
Alıntıları Göster
-
quote:
Ali Usta İmzandaki Pc Toplama Videosunu İzliyorum.Çok Yararlı Bi Video Eline Sağlık
Alıntıları Gösterquote:
Ali Usta İmzandaki Pc Toplama Videosunu İzliyorum.Çok Yararlı Bi Video Eline Sağlık
Onu kendim yapmadım ama kısmetse yazın kendim bir video hazırlayacağım...
-
Arkadaşlar İlave Olarak Bende Şuanki Eski Bilgisayarımdan 160 Gb IDE Hdd Var Bu Sisteme Eklesem Problem Olurmu Yada Uyarmı Tam Bilmiyorum.Yardımcı Olurmusunuz...quote:
Orijinalden alıntı: ali277quote:
Onu kendim yapmadım ama kısmetse yazın kendim bir video hazırlayacağım...
Alıntıları Göster
-
1 TANE IDE var bağlayabilirsin...quote:
Arkadaşlar İlave Olarak Bende Şuanki Eski Bilgisayarımdan 160 Gb IDE Hdd Var Bu Sisteme Eklesem Problem Olurmu Yada Uyarmı Tam Bilmiyorum.Yardımcı Olurmusunuz...
Alıntıları Göster -
Teşekkür Ederim.İyi Oldu İki Hdd Olması.320 + 160 Oldu 480 Gbquote:
1 TANE IDE var bağlayabilirsin...
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Her ne kadar amd tabanlı sistemlerin yandaşı olmasam da sistem güzel olmuş. Şimdiden hayırlı olsun.
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- dled nedir
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- intel core ultra 7 155h
- bios güncelleme
- ryzen 9000 serisi
- rtx 5090
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X