Şimdi Ara

Bu sistem nasıl arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben dün bir sistem topladım bugün akşam alacağım ama ekran kartında biraz tereddütlerim var. x1950xt alacaktım ama baya yüksek fiyatlarla karşılaştım 320 ytl !! ben fiyatının düştüğünü biliyordum ama sanırım bu satıcvılara yansımamış bende böyle birşey topladım..

ASUS P5B 965 CHİPSET

CORE 2 DUO E4300

2X1 GB DDR2 667 KINGSTON

MSI NX8600GT 256 MB

160 GB HDD SATA2 SAMSUNG

450 W THERMALTAKE PSU

gerisini yazmaya gerek yok sanırım önemli olan bileşenler bunlar. Sizce bu konfigürasyon nasıl ekran kartı hiç içime sinmedi yani dx 10 orta seviye almaktansa dx 9 üst seviye daha iyidir ama fiyatları nedense çok yüksek anlayamadım..

• Yazdığın anakart birçok kullanıcı tarafından önerilmiyor. Bütçene göre: Gigabyte DS3, Msi P6N Sli-fi V2 yada bir miktar fark ile Gigabyte P35 DS3R tavsiye ederim.
  • Anakart olarak aşağıdaki ürünü almanı öneririm. Testlerinde de başarı ile geçmiş, kullanıcı yorumları olarak.

http://forum.donanimhaber.com/m_16226023/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Yazdığın anakart birçok kullanıcı tarafından önerilmiyor. Bütçene göre: Gigabyte DS3, Msi P6N Sli-fi V2 yada bir miktar fark ile Gigabyte P35 DS3R tavsiye ederim.

anakart konusunda arkadaşa katılıyorum.
  • Ekran kartı olarak ya 130$a Palit 8600 GT Sonic +(+ sı çok önemli)

Yada SAPPHIRE - HD2600XT 120.99 $ lık al tıkla
    anakartı fatih in dediği gibi Ds3(rev 3.3 al)
  • Anakart yanlış seçim yani o zaman bir gün daha geç toplayacağım peki dostlar ekran kartı için ne diyorsunuz başka seçeneğim olmadığı için almak zorunda kaldım performansından şüpheliyim. Sizce iyimi.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theozy

Ekran kartı olarak ya 130$a Palit 8600 GT Sonic +(+ sı çok önemli)

Yada SAPPHIRE - HD2600XT 120.99 $ lık al tıkla
    anakartı fatih in dediği gibi Ds3(rev 3.3 al)

Sipariş verdim akşama teslim alacağım ama ben bügüne kadar hiç nvidia kullanmadım seçeneğim olmadığı için aldım ati nin dx 10 kartlarının shader değerleri çok düşük o yüzden tercih etmedim. sonic+ modelinin olduğunu bilmiyordum fiyat olarak fazla fark yok. onu alacağız o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.