Şimdi Ara

bu sistem nasıl modifiye olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnteL CeLeRoN 2.53 GhZ , İnteL İ 865 DDR 400 MhZ AGP 8X SATA 800 MhZ FSB MainBoARd , 512 MB(256 * 2)RaM BelleK , 120 GB HDD (40 Gb Maxtor 7200 Rpm + 80 Gb 7200 Rpm WesTerN DigiTaL HDD) , 64 MB GefOrCe Mx 440 EkrAN karTı , WinFasT 4 + 1 Ses KarTı

bu sistem nasıl modifiye olur
    özellikle nasıl bi kasa almalıyım

• Dostum sistem özelliklerine göre kasa almak diye bişey yoktur,zevkine göre alırsın..Ha tabi çok ayrıcalıklı bir sistemin olur ozaman iş değişir...Ama senin sistemin normal olduğu için sana kalmış...Senin nasıl bir mod düşündüğün önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 17 Ocak 2006 17:34:58 >
  • Paran varsa en iyi kasay1 al . Imkanlar ks1s1tl1ysa ona göre söyle tavsiye edelim ... Bence Feel kasalar çok güzel ama PSU lar1 dandik diyorlar ...
  • para durumu orta düzeyde ya güsel bi kasa falan istiorum..
    ama soğutması da ii olacak
    sistemim sürekli acık kalcak onun için
  • Para durumu orta düzeyde ise ; kasan1n görünüsü ön planda ise Feel Hurracine kasalar1 tavsiye ederim . Ama PSU kötü diyorlar . Paran varsa bir tane Feel Hurracine 2 ya da 1 olan kasalardan al . Sogutmalar1 çok iyi . Psu da ayriyetten al1rs1n ya da benim gibi bu PSU ya güvenirsin kullan1rs1n . Karar senin . Feel kasalar1n sogutmas1ndan kimse sikayetçi degil . Önde 12 cm fan , arkada 12 cm fan , yanda 8 cm fan . Tekrar söylüyorum PSU kalitesiz olabilir ama ben imzamdaki sistemde kullan1yorum . Karar senin .
  • ben feel hurriance 2 kullanıyorum. ve sistemim leadtek winfast 7800 gt tdh ekran kartı, 512 mb *2 dual kit ram, amd athlon 3000+ işlemci, msı k8n neo (ydu sanırım. yada onun gibi bişi ) anakart. ben bu kasanın 480 watt olanını aldım. ve içine ek olarak yan tarafa orta boyutta bi fan, önündeki kocaman fanın heman arkasına da yine o büyüklükteki bir fan taktım.... hiçbir problem yok. çok rahat çalışıyor. senin sistemi de rahat rahat taşır. ben memnunum. sana da tavsiye ederim.
  • teşekkürler arkadaşlar feel 2 alıorum
  • Rica ederim ... Bence iyi bir seçim !
  • feel 2 al .çok kaliteli bir kasa o fiyata böyle bir kasa soğutma sistemini hiç bir yerde bulamazsın.ama psu sunu değiştir enermax yada tagan al.
  • ben herşeyinden memnunum. iyi bir seçim yaptın.ama içine 8 fan koydum. biraz gürültü yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

ben herşeyinden memnunum. iyi bir seçim yaptın.ama içine 8 fan koydum. biraz gürültü yapıyor

Sende Feel Hurracine 2 mi var ? Nas1l 8 tane fan hakt1n ?
  • Bu fan diskolardaki bütük havaland1rmalara benziyor . Aspiratör olarak kullab1labilir . Gerçekten klimaya gerek kalmaz . Kasa çok iyi sogutuyodur kesin . Türkiye ' ye gelsin hemen alacag1m ... Ama kapag1n1 kullanacag1m sadece Feel Hurracine 2 kasama takt1m m1 30 derece olan islemcim eksilere düser ...

• gerek yok. çok abartılı. ben feel hurricane 2kullanıom. ekran kartım px7800 gt tdh pcı express 256 mb. soğutmada hiç sorun yok. abartılı şeyler onlar.bence hiç gerek yoq.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.