Şimdi Ara

Bu sistem nasıl olmuş?(Sistem Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elektronik işi şans meselesi bence sadece 2 gün zaman ayırdım, fazla üstüne düşmeyeceksin böyle şeylerin, üstüne düşersen mutlaka bir sorun çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Military Mind -- 8 Mart 2013; 17:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Military Mind

http://i.imgur.com/fDfAfmC.png

elektronik işi şans meselesi bence sadece 2 gün zaman ayırdım, fazla üstüne düşmeyeceksin böyle şeylerin, üstüne düşersen mutlaka bir sorun çıkar.

Hocam bi konu açasaydınız bence daha iyidi 1900TL ye o sistem daha iyisi olurdu gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrpoine159

quote:

Hocam bi konu açasaydınız bence daha iyidi 1900TL ye o sistem daha iyisi olurdu gibime geliyor.

açtım ama sabredemedim hocam, neyse en iyisi kafaya takmamak, sistemin keyfini çikarmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Military Mind -- 8 Mart 2013; 17:50:23 >

• quote:

quote:

quote:

açtım ama sabredemedim hocam, neyse en iyisi kafaya takmamak, sistemin keyfini çikarmak.

Tabi artık en iyisi o bu arada işlemci kaç Ghz ile geldi ? O.C ile kaç Ghz ye çıkıyor ?

• 3.6 ghz işlemci ama o.c. yapmayı düşünmüyorum,

http://i.imgur.com/VKOiXBu.png

bu arada ilk olarak bu sistemi almayı düşünüyordum ama kredi kartımın limiti yetmediği için bütçeyi azalttım, çok şey kaybetmiş oldum mu sizce?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi artık en iyisi o bu arada işlemci kaç Ghz ile geldi ? O.C ile kaç Ghz ye çıkıyor ?

Alıntıları Göster
    vatan veya teknobiyotikten fx6300+7870 alınabilirdi o bütçeyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Alıntıları Göster
    Paranız varsa zaman ayırmassınız tabiki hatta hazır sistem alsaydınız. Fazla üstüne düşmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Alıntıları Göster
    Keşke 8150 yerine 6300 alsaydın artan paraylada daha iyi bir ekran kartı alırdın
  • acele ettim belki biraz ama en azından kafam rahat, neyse zamanla geliştiririm bu bilgisayarı.

• quote:

acele ettim belki biraz ama en azından kafam rahat, neyse zamanla geliştiririm bu bilgisayarı.
    Bu saatten sonra se,sa'larla hareket etmemek lazım.
    Gayet iyi sistem, hayırlı olsun
  • quote:

acele ettim belki biraz ama en azından kafam rahat, neyse zamanla geliştiririm bu bilgisayarı.
    Geliştirilecek birşey yok. Böyle kullan keyfini çıkart. 1-2 yıl içinde Amd yeni işlemci çıkartırsa 8150 yerine onu alırsın yoluna devam edersin. :)
  • abi bizim insanlarimiz ailesinden davranis veya iletisim egitimini iyi almamis bunu cok iyi gorebiliyorum.

adam aldim diyor yahu hala onu alsaydin iyiydi bunu alsaydin iyidi bu ne arkadas yav siz simdi o adami nasil bir duygu icine sokuyorsunuz farkindamisiniz. siz arkadaslarin densizliklerine aldirmayin.evet hocam bana danismayi unutmus onun icin kizdim :)

ama sistemin guzel valla anakartin guzel ilerde parca degisiminde sorun cikarmaz.gayet guzel Allah hayirli etsin sorunun olursa herzaman yanindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mart 2013; 19:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

abi bizim insanlarimiz ailesinden davranis veya iletisim egitimini iyi almamis bunu cok iyi gorebiliyorum.

adam aldim diyor yahu hala onu alsaydin iyiydi bunu alsaydin iyidi bu ne arkadas yav siz simdi o adami nasil bir duygu icine sokuyorsunuz farkindamisiniz. siz arkadaslarin densizliklerine aldirmayin.evet hocam bana danismayi unutmus onun icin kizdim :)

ama sistemin guzel valla anakartin guzel ilerde parca degisiminde sorun cikarmaz.gayet guzel Allah hayirli etsin sorunun olursa herzaman yanindayim.
    Hocam hayırlı olsun. Bence siz en iyilerinden birini yapmışsınız alıp geçmişsiniz aklınızı fazla yormamışsınız bana bakın bir türlü karar veremiyorum şunu mu alsam yok şu daha iyi şunu alayım diyorum ama sonuç olarak bir şeye karar veremiyorum. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

• çok teşekkür ederim arkadaşlar, yapıcı yorumlarınızdan dolayı.

• quote:

çok teşekkür ederim arkadaşlar, yapıcı yorumlarınızdan dolayı.
    aynen bu teknoloji işlerine çok kafa yorarsan sıkıntı çıkar. teknolojiye yetişmek imkansız zaten bu zamanda. hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Hocam hayırlı olsun. Bence siz en iyilerinden birini yapmışsınız alıp geçmişsiniz aklınızı fazla yormamışsınız bana bakın bir türlü karar veremiyorum şunu mu alsam yok şu daha iyi şunu alayım diyorum ama sonuç olarak bir şeye karar veremiyorum. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    Fazla takmamışsınız iyi olmuş.Şu hali ile de gayet güzel bir sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

abi bizim insanlarimiz ailesinden davranis veya iletisim egitimini iyi almamis bunu cok iyi gorebiliyorum.

Bunun tek bir nedeni var. İnsanlarımız okumayı sevmiyor. Her ne kadar Türkiye'deki istatistiklerde kitap çok okunuyor dense de, ben buna pek katılmıyorum. Her zaman diyorum buradakilere. Okumadan yorum yapmayın diye. Konu başlığına bakıp sadece yorum atıp gidenler var. Böyleleri yardımdan çok köstek oluyorlar farkında değiller.

Bir ikincisi de milletimizin uzun yazılara karşı bir antipatisi var resmen. En iyi şekilde kısa ve öz olarak nasıl anlatırsan anlat yeterki uzun yazma. Çünkü biliyorum ki %75-80 lik kısmı uzun yazı olunca okumayacak. Bu da bir kayıp değil aslında. Zaten tartışabileceğin kesim sana kalan %20-25 lik kesimdir. :)

• quote:

bu arada ilk olarak bu sistemi almayı düşünüyordum ama kredi kartımın limiti yetmediği için bütçeyi azalttım, çok şey kaybetmiş oldum mu sizce?

bu soruma cevap verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Military Mind -- 9 Mart 2013; 11:40:46 >
  • quote:

quote:

bu soruma cevap verebilir misiniz?

2. sistem ile arada 900 TL gibi bir fark var. Tabiki daha iyi olacaktı. i5 daha iyidir 8150'den. Ama bu şekilde de oyun performansın kötü olmayacaktır.

• soruma cevap alamadim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.