Şimdi Ara

Bu Sistem nasıl sizce ..... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde olan eski celeron 1000 sistemimi upgrade etmek için aşşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

Amd athlon 64 2800+
    Epox 8KDA3J
    512-- 400 KINGSTON Ram
    Powercolor ATI Radeon 9550 128 MB 128 bit VEYA leadtek fx 5500 128 MB 128 bit (Sizce hangisi ??? )
    Thermaltake 420w psu
    Seagate 80 gb ide 7200 disk ( mevcut)

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum....

Bu arada bişi sorucam elimde olan fsp- 300w psu bu sistem için yeterli olurmu ?

Şimdiden teşekkürler.....

• epox yerine MSI K8N alsan
    ekran kartı da 9550 olsa daha iyi olur.
  • Ekran kartı olarak Asus 9550 GE yi tavsiye edeerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

epox yerine MSI K8N alsan
    ekran kartı da 9550 olsa daha iyi olur.

+1

ama 300w psu yeterli olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiSoSiKiaN -- 3 Nisan 2005, 17:25:35 >
  • Hıımm . Saolun arkadaşlar . Ama benim içime epox daha yattı ya .NE kötülüğü var bu epox un .?

PSU yuda 420w thermaltake yapcaz o zaman
  • yazdıklarını alırsan elindeki psu yeterli olur.ama ileride güçlü bi ekran kartı (6800 ve üstü) alıp o/c yapacam diyosan biraz sıkıntı çekersin.
    ram i kingston yerine twinmos alabilirsin hem cl değerleri daha düşük hemde daha ucuz.
    anakart fena seçim değil benzer fiyata gigabyte K8NS de olabilir.
    msı biraz daha pahalı ama alabiliyosan birinci seçeneğin o olsun bencede.
    ekran kartını da 9550 yönünde kullan.asus veya msı olabilir hangisini rahat bulabiliyosan onu alırsın.
  • sistem iyi.300 watt fsp de o sisteme yeter merak etme.ekrankarti oalrakta 9550 al.
  • Çok saolun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak sistemi en kısa zamanda toplıcam inşallah
  • idare eder ama yaklasık aynı fiyata daha iyisi yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Team_106_GTI

Hıımm . Saolun arkadaşlar . Ama benim içime epox daha yattı ya .NE kötülüğü var bu epox un .?

PSU yuda 420w thermaltake yapcaz o zaman

Abartmak gerekirse, 300watt fsp o sistemden 2 tane çalıştırır yeni psu almana hiç gerek yok. İleride Geforce6 serisi bi kart alsan da psu yönünde bi sorunun olmaz. Kolay gelsin. Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.