ekran kartı istemiyorum monitör cd writer onlar bende var sadece bunlar değişcek sorum şu alcağım sistem xp yi google earth gibi şeyleri açarmı nasıl değerlendiriyosunuz bütçe kısıtlı olduğu için böle sistem seçtim ilk bilgisayarımla arasında kaç kat fark var evdekiler eski bilgisayarım için iyi idare eder diyolarda güzel bi cevap yazarsanız onlarda kötü olduğuna inancaklar şimdiden tşk
ya tabiyki en eski sistem kötü ama bence ailende biliyordur iyi olmadığını ama şimdi para vermemek için iyi diyorlardır yeniside iyi ama birde dvdwr al paa yoksa sonrada alırsın ama kasa yazmamışsın
up ...
anakartı k9n neo-f yaparsanız bence sistem tamamdır.. eskisine göre tabi çok farkeder.. oldukça da makul fiyatlı olur.. yanlış anlamayın da evdekilerin bilgisayardan anlamadığı ortada.. p3 550 64 ramle ne yapabilir.. o sistem internete girmekten başka bi işe yaramaz.. hayırlı olsun bu arada..
Fly ramlerin kötü olduğu söyleniyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: olivier_kahm
Fly ramlerin kötü olduğu söyleniyordu.
667 mhz de çalışamıyormuymuş?
bence ramlar 667 mhz de çalışamıyorlarsa 667 diye satamaz kimse geri almak zorunda kalırlar. Dolayısıyla çalışamamak gibi bir durum sözkonusu değildir bence.
hayırlı olsun ssistemin çok kötüymüş benim 2001 de sattığım kasaya benziyor ama o p2 450 mhz idi (ne doom oynardım onda ben) nese güle güle kullan kasan ne sağlam bi psu al
Hocam yanılmıyorsam o boardda VIA Unichrome 9 IGP vardı eğer ben oyun nedir bilmem sadece net,vs. işim olur diyorsan board iyi sistemi Gigatek'den toplayacaksın galiba yenisi havada karada eski PC'ye nal toplatacaktır(HDD'i SATA2 al 1-2$ fark ediyor bir de DVD-RW al çok ucuzladı yoksa sonra benim gibi sıkıntısını çekersin
tam bi eziyet o makine be arkadasım insallah olur, makul fiyata alınabilecek iyi bi sistem simdiden hayılı olsun
bence ram lar iyi arkdadasım sonucta 667mhz o/c falan olmıcak nasılsa degilmi ama
eski makinen işkance biraz eh yyenisi fena sayılmaz
tam olarak bütçeni yazarsan bişeyler toplayabiliriz
paralarım yeni telefona gitti n 80 aldım az para kaldı 500 gibi bişey var şuan kullandığım bilgisayar çok yavaş ama her işe yetiyo (emule,winamp,internet)6 yıllık emektar hardiskinin hır hır hır sesine bile alıştım ama artık yeter hızlanmak gerek sizce amd iyi bi tercihmi yoksa celeronmu alayım?
celeron bir i,şlemciyi kenilikle önermem gerçi şimdikileri biraz daha iyi gibiymiş ama celeron ne kadar hılı olursa olsun adamı süründürür. Sen en iyisi amd am2 sistemi topla şu an amd ucuz sistemlerde hala kral ama bütçe artınca devreye Core2Duo mimarisi giriyor. Yeni alacağın sistem eski sistemini 8 e katlar eböler Google earth için ise görüntü aygıtının DX9.0 desteklemesi gerekiyor o anakartın grafik çekirdeğinde DX9 desteği var diye hatırlıyorum ama emin değilim arkadaşlar biliyordur bu arada sanırım o anakartı seçmendeki neden eski kasanda 4 genişleme yuvası olması yani toplamda 4 kart yuvası var değil mi? Ama malesef PIII için kullandığın kasayı değişmen gerekecek çünkü o tarihlerde bilgtisayar satıcıları kullanıcılara daha fazla kar elde etmek için (kullanıcıyı yolmak da diyebiliriz) beş para etmez kasa ve güç kaynağı ile sistem sattılar ve o PSU nun değişmesi gerekiyor bunun için en ucuz seçenek aopen QF50W. Anakartıda K9NGM2 ya da K9NGM yi seçebilirsin nvidia çipsetler daha iyi. İşlemciyi sempron da alsan olabilir AMD nin sempronu celeronla karşılaştırılamayacak kadar performanslı 50$ sempron 2800+ bile çok iyi bir işlemci için hele ki bu sisteme PIII ten geçiş yaptığını düşünürsek ben PIII 866 dan semprona geçiş yaptım ve aradaki fark inanılmaz şimdi nasip olursa Core2Duo ya geçeceğim.
parayı keşke telefona yatırmasaydın cep telefonu için olan yatırımlar çok gereksiz bence. Yani gereklide öyle 1 milyar gibi bir fiyatta fazla olur hani bu arada eski telefonun neydi.
quote:
Orjinalden alıntı: DigitalWorld
celeron bir i,şlemciyi kenilikle önermem gerçi şimdikileri biraz daha iyi gibiymiş ama celeron ne kadar hılı olursa olsun adamı süründürür. Sen en iyisi amd am2 sistemi topla şu an amd ucuz sistemlerde hala kral ama bütçe artınca devreye Core2Duo mimarisi giriyor. Yeni alacağın sistem eski sistemini 8 e katlar eböler Google earth için ise görüntü aygıtının DX9.0 desteklemesi gerekiyor o anakartın grafik çekirdeğinde DX9 desteği var diye hatırlıyorum ama emin değilim arkadaşlar biliyordur bu arada sanırım o anakartı seçmendeki neden eski kasanda 4 genişleme yuvası olması yani toplamda 4 kart yuvası var değil mi? Ama malesef PIII için kullandığın kasayı değişmen gerekecek çünkü o tarihlerde bilgtisayar satıcıları kullanıcılara daha fazla kar elde etmek için (kullanıcıyı yolmak da diyebiliriz) beş para etmez kasa ve güç kaynağı ile sistem sattılar ve o PSU nun değişmesi gerekiyor bunun için en ucuz seçenek aopen QF50W. Anakartıda K9NGM2 ya da K9NGM yi seçebilirsin nvidia çipsetler daha iyi. İşlemciyi sempron da alsan olabilir AMD nin sempronu celeronla karşılaştırılamayacak kadar performanslı 50$ sempron 2800+ bile çok iyi bir işlemci için hele ki bu sisteme PIII ten geçiş yaptığını düşünürsek ben PIII 866 dan semprona geçiş yaptım ve aradaki fark inanılmaz şimdi nasip olursa Core2Duo ya geçeceğim.
parayı keşke telefona yatırmasaydın cep telefonu için olan yatırımlar çok gereksiz bence. Yani gereklide öyle 1 milyar gibi bir fiyatta fazla olur hani bu arada eski telefonun neydi.
öncelikle teşekkürler çok aydınlatıcı bilgiler verdin yeni sisteme kötüde olsa bi ekran kartı almayı düşünüyorum(9550) grafik işleriyle uğraşmak istiyorum bu fikre dün karar verdim amd bu grafik işlerinin üstesinden kalkar diye duymuştum nette dolaşmaktan sadece muzik dinlemekten sıkıldım 3d studio max le falan uğraşmak çok güzel olcak google earth kullanmayı çok istiyorum belki 9550 ekran kartıyla çalışır eski telefonum 3660 tı çok büyüktü 2004 te almıştım şimdi n80 le mutlu olmaya çalışıyorum :)
abi sistem iyi gibi de fly ram ler beni dusunduruyo onun yerne biraz paran varsa Kingston al
quote:
Orjinalden alıntı: webdede
abi sistem iyi gibi de fly ram ler beni dusunduruyo onun yerne biraz paran varsa Kingston al
üst sınıf bir ram almayacaksan ramler farketmez ucuz olan alınmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme