Şimdi Ara

Bu Sistem Oyun Icin Nasil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar,bi kac gun once mantikli bi takas firsatiyla bi Gamer kasa aldim fakat pek anladigim sayilmaz.Bu sistem guncel oyunlari en yuksek seviyede oynayabilmek icin yeterlimidir sizce?Hali hazirda Far Cry 3 u ultrada skintisiz oynayabildim ama yinede sistem hakkinda bilgi almak istiyorum sizden eklemem gereken yada duzeltmem gereken birsey olup olmadigini ogrenmek istiyorum.Simdiden Tesekkur ederim..

Sistem Bilgileri:

AMD Bulldozer FX 8120 8x3,1GhZ
    AM3+ Motherboard
    Nvidia GeForce GTX 580
    16gb Kingston Hyper X DDR3 Ram 1600MhZ
    DVD/RW
    BeQuiet 80+ Gold 680watt
    Seagate Barracuda 2x1TB 2TB HDD
    Thermaltake Armor Revo Big Tower White with blue LEDs
    Windows 7 Ultimate

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihDRMZ

Merhaba Arkadaslar,bi kac gun once mantikli bi takas firsatiyla bi Gamer kasa aldim fakat pek anladigim sayilmaz.Bu sistem guncel oyunlari en yuksek seviyede oynayabilmek icin yeterlimidir sizce?Hali hazirda Far Cry 3 u ultrada skintisiz oynayabildim ama yinede sistem hakkinda bilgi almak istiyorum sizden eklemem gereken yada duzeltmem gereken birsey olup olmadigini ogrenmek istiyorum.Simdiden Tesekkur ederim..

Sistem Bilgileri:

AMD Bulldozer FX 8120 8x3,1GhZ
    AM3+ Motherboard
    Nvidia GeForce GTX 580
    16gb Kingston Hyper X DDR3 Ram 1600MhZ
    DVD/RW
    BeQuiet 80+ Gold 680watt
    Seagate Barracuda 2x1TB 2TB HDD
    Thermaltake Armor Revo Big Tower White with blue LEDs
    Windows 7 Ultimate

merhaba,

öncelikle hayırlı olsun, güzel bir sistem. ekran kartı, bellekleri, hard disk tercihi gayet iyi... işlemcisi biraz zayıf... ama günümüz koşulları için yeterlidir... 1-2 sene sonra değiştirirsiniz... bir de güç kaynağı pek bilindik bir marka değil ama bronze 80+ olması iyidir ve kapasitesi ile yeterli gibi duruyor...

yükseltme ihtiyacı olmadan bir kaç sene rahatlıkla sizi götürecektir, yetmediği yerde önce işlemci (gerekirse beraber anakart) sonra ekran kartı şeklinde yükseltmeya başlarsınız... güzel günlerde kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 1 Ekim 2013; 10:08:05 >

• Güzel sistem oyun ları Ultra da rahat lıkla açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GeForce GTX 580

Güncel oyunaı ultrada açar diyen arkadaş nerde ?
    Oyun oynayamazsın bunla
  • FatihDRMZ kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi verseydiniz daha iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 1 Ekim 2013; 13:21:39 >
  • BE Quiet bir ara Türkiye`ye de gelmişti fireball getirmişti yanılmıyorsam ama adamlar garanti olayında ince eleyip sık dokudukları için sonradan ürün gelmedi.

Ürünleri Seasonic ve Fsp yapımı oluyor genelde sağlam firma kısacası. Yurtdışında hele ki Kuzey Avrupa ülkelerinde revaçta olan bir markadır. Ülkemize gelse keşke. Dark Pro serisinin duruşuna hasta kalmıştım :)

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page1354.htm

Arkadaştaki psu 80+ Gold 680w ve FSP üretimi oldukça sağlam görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Ekim 2013; 20:27:10 >
  • Be quiet oldukça kaliteli markadır içiniz rahat olsun, TR'de malesef bu firmanın ürünlerini getirmeye yönelik firma az hatta yok gibi, firmanın satış polikalarının oldukça katı olmasından dolayı TR piyasasındaki firmalar bu markaya giremiyor malesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasil oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur ederim arkadaslar simdiye kadar bircok yeni oyunu indirip oynadim bunlarin arasindan sadece crysis 3 ub ultrasinda donma yasadim sizce bu normal mi baya canimi skti bu durum..

• crysis 3 için normal. Ekran kartın eski seri olsa da baya iyi
  • FatihDRMZ kullanıcısına yanıt
    crysis 3 ultra oynayan var mı? Şöyle tüm ayarlar en iyi de merak ediyorum bir de 1 gb (7850) bellekli kartla herşey full 1600@900' de donmalar oluyor ancak biraz düşürünce sorunsuz akıcı oynanıyor.

• Tesekkurler arkadaslar icimi rahatlattiniz,simdiye kadar Far Cry 3 Grid 2 BF3 Metro Last Light Ets2 ultrada oynadim hic problem yasamadim acikcasi gayet memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.