Şimdi Ara

Bu sistem sizce iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle bir bilgisayar toplamış arkadaşım hali hazırda benimde ihtiyacım olduğu için sizlere danışmak istedim.
    Linkteki bilgisayarın anakartına pek gözüm tutmadı.
    Eğer linkdeki bilgisayar iyi bir seçenek ise düşüneceğim eğer yoksa
    30 bin Tl civarında linkteki gibi özellikler barındıran( rtx 3070, intel core i7, 32 gb ram, 1tb ssd,) bir sistem önerisi almam gerekiyor sizlerden.

RGB önem vermiyorum, bana kalırsa hiç aydınlatması olmasın daha iyi ayrıca 30 bin Tl’yi çok geçmemesi benim için daha makul olacaktır.

Teşekkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirmiikiellialtı -- 2 Şubat 2022; 17:45:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hazir sistemler bundan daha iyidir. 33bin liraya o anakart ve güc kaynagi gitmemis.

Cok arastirmadim bir siteyi actim baktim;

https://www.gaming.gen.tr/urun/143380/mert-kuskapan-mk4-v0-1-intel-i7-11700-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

25bin bu sekilde ve konusulup extra dan ssd ve ram arttirilabilirse iyi olur. Rtx 3070 li böyleside var;

https://www.gaming.gen.tr/urun/108770/ultima-tuf3070-intel-core-i7-11700-asus-tuf-geforce-rtx-3070-gaming-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 2 Şubat 2022; 3:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc toplanacak ise parçaları tek tek ayri ayri yerlerden toplanmasi lazim. %30 %50 fiyatta fark oluşur.

Ekran kartı hariç sistemi toplayın Ekran karti 14 15 bin tl civarında amazon un Avrupa sitelerinde denk gelir.

12700
    Z690 a pro
    4*8 patriot 3600 ram
    1 tbm2 ssd
    750w gold power
    Ort üst kasa
    Tower soğutucu.

13 14bin civarında olur.

30k ya şeşlerim derseniz anakart a daha fazla yatirim yapabilirsiniz.

• acura07 kullanıcısına yanıt

B660 ddr4, i5 12400f falan gelmis ikisi beraber 3500 liraya falan geliyor. F/P iyi gibi sanki...

• kunGFu kullanıcısına yanıt

Kullanım amacina göre 12400f de olur tabiki.

• İlginiz için teşekkürler.
    Sizin bilgilerinizden faydalanarak akrabam olan bir bilgisayarcıya toplattıracağım.
    Ekran kartını amazondan alıcağım. Büyük ihtimalle diğer parçalar falan filan 2 aya toplarım bu bilgisayarı.
    Acelesi yoktu zaten.

Tekrardan ilginiz için teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.