Şimdi Ara

Bu sistem uygun mudur?Anlayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba,arkadasim 3 ay once topladigi bilgisayarini maddi sikintidan dolayi satmakta,ben donanim olaylarindan cok iyi anlamadigim icin size danismak istedim,eger uygun gorurseniz sistemi satin alicam.
    Pc Ozellikleri:
    Islemci: Intel Core i7 7700K (4,20GHz)
    Islemci Sogutma: AC Freezer 13 Silent
    Mainboard: MSI Z270-A PRO
    Ram: Patriot Viper 2x16GB - 32GB DDR4 PC2133 Mhz
    1.Harddisk: 250GB M.2 SSD Samsung 960 EVO
    Ekran Karti:Nvidia Palit Founder Edition 11GB GTX1080Ti Pascal HDMI
    DVD Oynatici: 24x DVDRW SATA
    2. Harddisk: 1000GB SATA3
    Power:730 Watt 14cm FAN Silent 87+ Thermaltake
    Kasa: In Win 703 Black Edition USB3.0
    Eger iyi sistem derseniz sistemi 5500tl ye satin alicam,bilgili arkadaslarin acil yardimini istiyorum.
    Simdiden Hepinize Tesekkurler

Bu sistem uygun mudur?Anlayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var(Resimli)Bu sistem uygun mudur?Anlayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var(Resimli)Bu sistem uygun mudur?Anlayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var(Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihDRMZ -- 29 Haziran 2017; 17:40:18 >

• bilen bi arkadas yardim ederse cok sevinirim
  • dostum eğer o parayı gözden çıkardıysan hiç kaçırma derim bu sistemin ederi en az 6500 civarı. iyi bir fiyata bulmuşsun. eğer sistemi alırsan sistemini ve oyun testlerini bizimle paylaşmayı unutma
  • Anakartı, hemen aynı fiyattaki Z270 Gaming M6 ile değiştirebilirsin. Bu anakartın üzerinde fazladan dahili Wifi var.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z270-gaming-m6-intel-z270-soket-1151-ddr4-3800mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk1456 -- 30 Haziran 2017; 16:10:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.