Şimdi Ara

Bu Sisteme 4500 TL Verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım maksimum bütçem bu kadar sizce nasıl olmuş + ve - leri nelerdir?

Bu Sisteme 4500 TL Verilir mi?

• Gayet yeterli görünüyor göze takılan herhangi bir parça yok kasanın güç kaynaklı modeli de var istenilirse o şekilde alınabilir ilerde 8gb bellek kiti takarak maks verim alabilirsiniz..
  • rami 3200mhz 2x4gb dual al, en az 10-15 en fazla 20-25 fps fark alırsın dual ram ciddi fark ettiriyor ddr4te

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

3578 TL'ye şunu alın:
    https://www.itopya.com/dadg-a1060do-3g16-r5-1600-asus-gtx1060-dual-3gb-8gb-ddr4-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

Karne indirimi kampanyasından da çevre bileşenlerini alabilirsin:
    https://www.itopya.com/2018-somestr-karne-kampanyasi/

Bu öneri daha makul.Ama 1060 3gb can sıkabilir.Sistemde ekleme çıkarma olabiliryorsa 1050ti bile alınabilir yada 1060 6 gb olan model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzülürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sisteme 4500 lira verilmez kardeşim.. parana yazık olur.. işlemci R5 1600, ekran kartı GTX 1060 6 GB dan aşağı olmasın.. RAM en azından CL14 değerine sahip olan bir ürün seç.. kasa, mouse, klavye ve kulaklığa fazla para verme.. uygun fiyatlı ürünler tercih et.. daha sonra değiştirebilrisin zaten paran olunca.. PSU da daha kaliteli bir marka olabilir, hatta kesinlikle olmalı bana göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa ve güç kaynağına vereceğiniz parayla dark n10 advanced 600w 80+bronz kasa alabilirsiniz daha iyi araştırma yapmalısınız

ayrıca bu sisteme bu para çok bence

2400mhz ram tavsiye edilmesini ve alınmasını anlamlı bulmuyorum paranızı çöpe atıyorsunuz. 1yıl geçmeden sistemi güncellemek istediğinizde 2400mhz ram mi kaldı diyecekler emin olun en az 3000mhz yi görün

bir bilgisayarda yatırım yapılacak iki şey var biri anakart biri de ram değişmeyecek neden bunların en saçma orta halli olanını alıyorsunuz veya tavsiye ediyosunuz anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aettea -- 21 Ocak 2018; 18:18:45 >
  • Hocam 1050ti para verilmez bana sorarsan 1060 3gb OC modeli al ve mümkünse ram 3000 veya 2666 yapmaya çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi aşarım o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.