Şimdi Ara

bu sisteme 500w psu olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatandaki bu kampanya çok iyiymiş de 500 lük psu az gelir mi bu sisteme? azsa kaçlık almalıyım?
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cc-9011011-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57746
    anakart: asus p9x79 pro lga 2011
    işlemci: i7 2600k
    ekran kartı: zotac gtx560 ti 2gb
    ram: gskill 2x4gb ripjawsx 1866mhz 1.6v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnabali -- 19 Mart 2012; 0:43:35 >

• Az gelir kaliteli bir 850w alsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Az gelir kaliteli bir 850w alsanız iyi olur
    850 mi? ben aslında 700 düşünüyordum da kampanyayı görünce belki dedim. 700 de mi olmaz?
    ya da böyle alsam psu yu ayrıca 150 tl ye falan satabilir miyim kolayca?
  • quote:

Az gelir kaliteli bir 850w alsanız iyi olur
    Voltaj vermeden overclock yaparsanız yeterli gelecektir, yinede bütceniz yetiyorsa daha yüksek güç sağlayan ürünlere yönelebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnabali

850 mi? ben aslında 700 düşünüyordum da kampanyayı görünce belki dedim. 700 de mi olmaz?

İleride sıkıntı yaşamamanız adına 850w olursa iyi olur
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    O kasanın yerine bunu alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446#allImages

• quote:

O kasanın yerine bunu alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446#allImages

Alıntıları Göster
    Hocam o sisteme ne olursa olsun iyi bir psu al bence parçaların pahalı başlarına iş gelmesin derim psu yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    3 ay önce açıldı
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    850 ye baktım da 500 liraymış ya overclock falan yapmadan işimi görmez mi yani 500w?

• quote:

850 ye baktım da 500 liraymış ya overclock falan yapmadan işimi görmez mi yani 500w?

Alıntıları Göster
    Hümiyettin in önerisi de iyi ama ben carbide 400r kasa almak istiyodum önce dediğim gibi o ikiliyi alıp 500w psuyu hiç kullanmadan 150 ya falan satabilir miyim?
  • quote:

Hümiyettin in önerisi de iyi ama ben carbide 400r kasa almak istiyodum önce dediğim gibi o ikiliyi alıp 500w psuyu hiç kullanmadan 150 ya falan satabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Kasa ve psu için en fazla kaç lira verebilirsin ?
  • 500 cok 100 al yeter
  • quote:

Kasa ve psu için en fazla kaç lira verebilirsin ?

Alıntıları Göster
    coolermaster iyi aslında 350-400 veririm. onu alsam 750w rahat yeter mi? ama 400r kasaya şartlanmıştım ben :)
  • quote:

coolermaster iyi aslında 350-400 veririm. onu alsam 750w rahat yeter mi? ama 400r kasaya şartlanmıştım ben :)

Cooler Master Haf serisi iyi bir seridir forumda da çok kullanan var zaten ve evet 750w yeter
  • quote:

quote:

Cooler Master Haf serisi iyi bir seridir forumda da çok kullanan var zaten ve evet 750w yeter

Alıntıları Göster
    ozaman yarın vatana gidip bakayım ben. bi daha indirim olur mu vatanda %25 beklemeli miyim? yoksa bulmuşken alayım mı?
  • quote:

Voltaj vermeden overclock yapsanız bile işinizi görür o ürün fakat yinede içinize sinmiyorsa siz Corsair 400R + CX 500w ikilisini alın ve sadece power supply'i satın. O ürünün en azından 100 TL'den gideri var.

İndirim varken de alttaki power supply'i alabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/seasonic-m12-ii-620w-80plus-bronze-moduler-12cm-fanli-power-supply-sea-m12ii-620/productDetails.aspx?productId=bd190002&categoryId=1012&SKU=BD190002

• quote:

ozaman yarın vatana gidip bakayım ben. bi daha indirim olur mu vatanda %25 beklemeli miyim? yoksa bulmuşken alayım mı?

Hemen kapışacak değiller ya o ürünü indirim olunca alırsın ne acelen var ?
  • quote:

quote:

Hemen kapışacak değiller ya o ürünü indirim olunca alırsın ne acelen var ?

Alıntıları Göster
    hemen kapışacak değiller tabi de indirimi kaçırmayım diye dedim.
    şuna karar verdim: Corsair 400R + CX 500w ikilisini alıp psuyu satarım en az 100 e satsam bile kasa 200e gelir daha sonra da başka bi indirimden en az 700w bi psu alırım.

• quote:

hemen kapışacak değiller tabi de indirimi kaçırmayım diye dedim.
    şuna karar verdim: Corsair 400R + CX 500w ikilisini alıp psuyu satarım en az 100 e satsam bile kasa 200e gelir daha sonra da başka bi indirimden en az 700w bi psu alırım.

Alıntıları Göster
    indirim bitmiş geçmiş olsun %25i beklicez artık

• quote:

indirim bitmiş geçmiş olsun %25i beklicez artık

Alıntıları Göster
    Yine yaparlar, Vatan'ın sağı solu belli olmaz. İnventus'ta da mevcut.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4985

• quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Yine yaparlar, Vatan'ın sağı solu belli olmaz. İnventus'ta da mevcut.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4985

Alıntıları Göster
    ümraniye vatan açılışa özel %25 yapıyomuş ordan aldım. ekran kartı şimdilik düşük büşey alıcam zaten ordaki adam hd6850 ekran kartına kadar çalıştırır 500w dedi. daha sonra 700 800w bişeyler alırız saolun cevaplar için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.