Bildirim
BU SİSTEME 600W YETER Mİ?????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600 watt yeter de 2600 liraya o sistem toplanmaz almadıysan eğer farklı birşey önereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
600 watt yeter de 2600 liraya o sistem toplanmaz almadıysan eğer farklı birşey önereyim
Yok toplamadım daha.Parçalar Vatan Bilgisayardan olsun ama.Birde bunun nesi varki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 21 Mart 2016; 1:21:14 > -
-
xigmatek 500 watt psu'su çok berbat çıktı 150 liraya aldım. kullanamadım kutuya kaldırdım 6 ay sonra 30 liraya sattım.
kalitesi kendini belli ediyor. pişi tak arka delikli kapağı içe kaçacak gibi oluyor. ayrıca 400 watt kaliteli cool master psuda vermediğ mavi ekranı 500 watt xigmatek'te verdi. yani 2 ay sonra psu ile birlikte ekran kartınıda ele alabilirsin. -
-
Fx eskidi alınmaz artık
I5 6500
Msi h110m
R9 380x
2133 1x8
500gb
Dark n10
Highpower 650
2800tlye yada 2900e gelir
Yeter.
Bütün oyunları yüksek ayarda oynarsın oyunda problem yoksa
Yeter ama sakın amd alma. Bu saaten sonra amdye para verilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
Bütün oyunları yüksek ayarda oynarsın oyunda problem yoksa
Ekstra işlemci soğutucusu vs. almaya gerek var mı yoksa stock işlemci yeterli mi?
stok soğutucu yeterli ses çıkarmaz -
Hocam yıllardır AMD kullanırım hiç sorun yaşamadım ( güvenlik sıcaklık vs) Ve şu an da amd işlemci kullanıyorum. Size tek önerim arkadaşlara kulak verin intel toplayın. Yarın amd zen mimarisine geçtiğinde değiştirmek istiyceksiniz işlemciyi ama anakartınız bile değişim gerektirecek. Bu saatten sonra gerçekten amd sistem kurtarmaz. Hele ki overclock yapmayacaksanız FX sistem kurmanın size hiç bir yararı olamaz. i5 derim başka bişey demem. -
POWER YETER CALİBRE SERİSİ SIKINTI YAŞATMAZ SİTEM GÜZEL AMA HYPER T4 ALMASAYDIN AMD DE EKRAN KARTINA BAKIYOR ONUN YERİNE
HYPER 212 EVO VEYA XIGMATEK RED SCORPİON VEYA AEGIR ALABILİRDİN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X