Şimdi Ara

BU SİSTEME 600W YETER Mİ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sisteme 600W güç kaynaklı bu kasa yeterli olur mu acaba?XIGMATEK ARES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 20 Mart 2016; 16:38:59 >

• Yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    600 watt yeter de 2600 liraya o sistem toplanmaz almadıysan eğer farklı birşey önereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

600 watt yeter de 2600 liraya o sistem toplanmaz almadıysan eğer farklı birşey önereyim

Yok toplamadım daha.Parçalar Vatan Bilgisayardan olsun ama.Birde bunun nesi varki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 21 Mart 2016; 1:21:14 >
    amd sistem şu anda toplanmaz o yüzden çünkü artık fiyatları yüksek performansı düşük onun yerine 2628 liraya bu alınır vatandaki pahalı fiyatlara rağmen
    Bu mesaja eklenen görseller:

• xigmatek 500 watt psu'su çok berbat çıktı 150 liraya aldım. kullanamadım kutuya kaldırdım 6 ay sonra 30 liraya sattım.
    kalitesi kendini belli ediyor. pişi tak arka delikli kapağı içe kaçacak gibi oluyor. ayrıca 400 watt kaliteli cool master psuda vermediğ mavi ekranı 500 watt xigmatek'te verdi. yani 2 ay sonra psu ile birlikte ekran kartınıda ele alabilirsin.
  • quote:

amd sistem şu anda toplanmaz o yüzden çünkü artık fiyatları yüksek performansı düşük onun yerine 2628 liraya bu alınır vatandaki pahalı fiyatlara rağmen
    Bu mesaja eklenen görseller:

Öncelikle sistem öneriniz için Teşekkürler.Bu sistem ile FarCry Primal vs. oyunlar yüksek ayarda oynaya miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    3 ay önce açıldı
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx eskidi alınmaz artık
    I5 6500
    Msi h110m
    R9 380x
    2133 1x8
    500gb
    Dark n10
    Highpower 650
    2800tlye yada 2900e gelir

• Yeter.

Bütün oyunları yüksek ayarda oynarsın oyunda problem yoksa

• Yeter ama sakın amd alma. Bu saaten sonra amdye para verilmez.

• quote:

Bütün oyunları yüksek ayarda oynarsın oyunda problem yoksa

Ekstra işlemci soğutucusu vs. almaya gerek var mı yoksa stock işlemci yeterli mi?

stok soğutucu yeterli ses çıkarmaz
  • Hocam yıllardır AMD kullanırım hiç sorun yaşamadım ( güvenlik sıcaklık vs) Ve şu an da amd işlemci kullanıyorum. Size tek önerim arkadaşlara kulak verin intel toplayın. Yarın amd zen mimarisine geçtiğinde değiştirmek istiyceksiniz işlemciyi ama anakartınız bile değişim gerektirecek. Bu saatten sonra gerçekten amd sistem kurtarmaz. Hele ki overclock yapmayacaksanız FX sistem kurmanın size hiç bir yararı olamaz. i5 derim başka bişey demem.
  • POWER YETER CALİBRE SERİSİ SIKINTI YAŞATMAZ SİTEM GÜZEL AMA HYPER T4 ALMASAYDIN AMD DE EKRAN KARTINA BAKIYOR ONUN YERİNE
    HYPER 212 EVO VEYA XIGMATEK RED SCORPİON VEYA AEGIR ALABILİRDİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.