Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu PSU yeter mi? / Kararsızım . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimizi günlerde attığım mesajda belirtmiştim toplama istediğim sistemi. Tek sorunum alacağım psu.Bütçe birazcık dar : ).

GIGABYTE G31M - ES2L
    Core 2 Duo E7500
    Palit 9600 GT
    1 GB OEM 667
    320 HDD
    Nasıl bir PSU gerekir?

Bu da şu an elimde olan sistem ;
    Anakart aynı.
    Pentim 4 HT 3.2 GHz.
    OB Ekran kartı G31 Chipset
    Ram Aynı
    80 GB Barracuda
    Çok güvendiğim bir PSU hesaplama sayfasında önerilen PSU değeri 265' olarak görünüyor sizce yeni toplamak istediğim sistemde nasıl bir PSU olmalı ?.
    - Başka bir deyişle şu an mevcut sisteme > ekran kartı , işlemci , HDD , ve belki sonra 2x2 GB OCZ 1066 Ram düşünüyorum.Buda ek bir bilgi.

• Sanırım hazır sistem alıyorsun tavsiye etmem ramler 800mhz bile değil 1gb yetmez bi kere ama illada tuttutrsan kazık yicem diye 350-400W al yeter.
  • Ne kadar fiyata nerden toplamak istediğini belirt belki daha iyi sistem toplarız aynı fiyata sana.
    iyi bir 350w-400w psu ile rahat idare edersin.
    ASUS ATX-400A 350W Kutusuz
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2051

HIGHPOWER 400W 20+4 Pin Bağlantılı 120mm Fan OnOff Düğmeli
    http://www.pcdepo.com/asp/product/48830/HIGHPOWER-400W-20-4-Pin-Baglantili-120mm-Fan-OnOff-Dugmeli

• 400w rahat yeter..Benimde şu anda ki sistemin senin yeni alacağın gibi ama bende değiştiricem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Sanırım hazır sistem alıyorsun tavsiye etmem ramler 800mhz bile değil 1gb yetmez bi kere ama illada tuttutrsan kazık yicem diye 350-400W al yeter.

Ne hazır sistemi dostum neler diyorsun ? : ) 2.Bahsettiğim şu an elimde var. Galiba tamamını okumadın. Her neyse. O ramlarle bende birşey yapamıyacağımı biliyorum. Şu an idareten takılı. Değiştireceğim ilerde 2*2: 4 gb 1066 OCZ takacağım dedim görmedin. [ o/c ] İşlemci,ekran kartı, HDD gelicek. Ne kadar PSU gerekir? dedim yine göremedin. . . . Hazır sistem falan aldığım yok.. . . Elimdekini yeniliyeceğim. Bu arada PSU için max. 65-75 TL arası bi' bütçe ayırabiliyorum sadece . . .

Son haliyle olursa nasıl bi' sistem ortaya çıkar sizce ? . Bütçe olarak rahat olmadığımı söyleyebilirim. . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Ne kadar fiyata nerden toplamak istediğini belirt belki daha iyi sistem toplarız aynı fiyata sana.
    iyi bir 350w-400w psu ile rahat idare edersin.
    ASUS ATX-400A 350W Kutusuz
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2051

HIGHPOWER 400W 20+4 Pin Bağlantılı 120mm Fan OnOff Düğmeli
    http://www.pcdepo.com/asp/product/48830/HIGHPOWER-400W-20-4-Pin-Baglantili-120mm-Fan-OnOff-Dugmeli

İşlemci, Ekran Kartı ve sonrada HDD dostum bu kadar . . . Sistem topluyorum dediysem bi' anda değil. Anakartı yaklaşık 1,5 ay önce almıştım RAM ' le beraber. Dediğim gibi RAM idarelik . . .

• Dostm sanırım g31 anakartı görünce arkadas toplama sandı ve E7500 işlemciyi alan pek yok.Cünkü amd tarafında aynı fiyata x4 620 qibi Quad işlemci almak mümkün.Yanında bu işlemciyle uyumlu BIOSTAR GF8200C M2+ NVIDIA 8200 FSB HT 5.2G DDR2 1066MHz AM3/AM2+/AM2 AMD ANAKART iyi gider ucuz bir fiyattan 90tl civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek 350w psu yeni alacağınız sisteme yetecektir..
  • Tavsiyelerinizi değerlendirmeye alacağım sağolun millet . . . .
  • 260watt yeter deniyor ancak 12volt değeri üzerinden güç kaynaklarının %70 gücünü direk verebildiğini söyleyeyim. Gereken güç kaynağı >370w olmalı yani 400w bir model.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.