Arkadaşlar bu sisteme Vista 64Bit mi yoksa 32Bit mi kursam daha iyi olur yoksa XP de kalıp 64Bit versiyona mı geçeyim.Görüşlerinizi bekliyorum.Oyunsever birisi olarak oyun performansının da iyi olması benim açımdan önemlidir.Ne dersiniz?
XP Professional 64 Bit öneririm ama türkçesi varmı bilmiyorum Eğer XP kullanmaz isen Vista 64 bit öneririm 4GB ram var hepsini kullanmak istiyorsan ramlerin mecbur 64 bit işletim sistemi kullanacaksın Eğer 32 bit seçersen en fazla 3GB ram kullanabileceksin
Oyun performansı açısından DirectX 10'un vistada olması sizce çok bir şey fark eder mi? Galiba en iyisi Vista 64 bit işletim sistemi kurmak...
quote:
Orjinalden alıntı: PeMbEpAnTeR
Oyun performansı açısından DirectX 10'un vistada olması sizce çok bir şey fark eder mi? Galiba en iyisi Vista 64 bit işletim sistemi kurmak...
DirectX 10 galiba ekran kartının desteklemesi lazım işletim sistemi ile bir alakası yok
Bir yazıda directX in xp ye uyumlu olmadığı ve bunun için de XP'de 9 kullanıldığını duymuştum.Tabi xp için cracklenen directX ler dahil değil..