Şimdi Ara

bu sisteme önerebileceğiniz hdd ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart : ASUS Z97-PRO GAMER Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI
    işlemci : Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm
    ram : GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    kasa : COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH
    ekran kartı : Asus GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1
    soğutucu : COOLER MASTER TPC 775/1150/1155/1156/1366/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ

• Ne kadar lazımsa o kadar boyutlu harddisk alırsın.Bunu sormana bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoGamings -- 9 Nisan 2015; 12:42:11 >
  • şu anda WD 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Harddisk böle bi hdd kullanıyorum ama istediğim perfonması alamadım maalesef o yüzden bilen birine danışmak istedim sisteme en iyi şekilde uyum sağlıcak bi hdd olsun dedim

• Bu sisteme hocam ssd gider. Hdd ile alabileceğin performans artmaz ancak ssd ile hızını katlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper0272 kullanıcısına yanıt
    Caviar green günlük kullanım değil arşiv diskidir o yüzden doğal durum

tavsiyem wd blue veya seagate barracuda serisi olurdu
  • ssd kesin alıcamda ssd aldıkdan sonra aynı hdd kullanmaya devam edersem sıkıntı olurmu acaba onu düşünüyorum şu an
    O diske oyun yüklenirse yine uzun loading süreleri anlık uyanmaya bağlı yavaşlama olur ama arada bir girilen müzik film arşiv diski olarak kullanmakta hiç bir sakınca yok

http://www.wdc.com/en/products/internal/desktop/
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper0272

ssd kesin alıcamda ssd aldıkdan sonra aynı hdd kullanmaya devam edersem sıkıntı olurmu acaba onu düşünüyorum şu an

Olmaz hocam. Ssd'ye tekrar kurulum yapıp, hdd'den de verileri alıp formatlayıp sisteme takarsın. Depo olarak kullanmaya devam edersiniz. Kasamda 7 hdd var, herhangi bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Genellikle İntellipower harddiskler depolama amaçlıdır,RPM değerini otomatik ayarlar,ve tasarrufludur.Bu yüzden düşük performanslı harddisklerdir.Ben bu diski full depolama amaçlı kullanıyorsan bunu kullan yanında SSD al.SSD istemiyorum dersen 7200 RPM'li modellere bakarsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoGamings -- 9 Nisan 2015; 21:18:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.