Şimdi Ara

Bu sisteme uyacak ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İnternetten alacağım APU sisteme bir adet ekran kartı takacağım.

https://www.incehesap.com/nemesis-2200-oyuncu-bilgisayari-fiyati-39592//

Aldığım bilgisayar bu. Fakat RX 550 2GB veya RX 560 2GB takacağım. bu sisteme uyacak mı bilmiyorum.

Yukarda dediğim ekran kartları bu sistem ile performansı nasıl olur, darboğaz vb herhangi bir sıkıntı olur mu ve uyumlumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atathe -- 14 Mayıs 2021; 17:52:31 >

• Performans oldukça Kötü olur tabiki yani Rx 560 alsanız bile.

Cyberpunk- Red dead redemption 2- Metro exodus- Forza horizon-Ac odyssey valhalla

Division 2-Watch dogs legion-Death Stranding-Final Fantasy XV-Monster hunter world

Resident evil Village-Horizon Zero Dawn bu tarz oyunları oynayamazsınız oynarsanızda En düşük ayarlarda 20-30fps civarı acı cekerek oynarsınız.

Ha yok benim bu oyunlarla işim yok ben Fortnite -Pubg CSGO-LOL-Valorant falan oynucam diosanız RX 550 -560 fazlasıyla iş görür.

Tabi eğer bütceniz var ise. Ben yukarıdaki oyunlarıda oynucagım diyorsanız o işlemcinize darboğaz yapmayacak

2.el gtx 970-980-gtx 1060-1070- gtx 1650-1660- RX 580-R9 380-390 gibi kartlarla darboğaz yaşamadan oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 14 Mayıs 2021; 19:47:6 >
  • güzel sstemmiş bulabilirsen 6GB 1060 ya da 8GB RX 570 al (Pulse hariç)

bu arada 4GB da olur ama 2GB kart alma texture kalitesini düşüğe çekmek zorunda kalırsın iyi olmuyor o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 14 Mayıs 2021; 21:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89

Performans oldukça Kötü olur tabiki yani Rx 560 alsanız bile.

Cyberpunk- Red dead redemption 2- Metro exodus- Forza horizon-Ac odyssey valhalla

Division 2-Watch dogs legion-Death Stranding-Final Fantasy XV-Monster hunter world

Resident evil Village-Horizon Zero Dawn bu tarz oyunları oynayamazsınız oynarsanızda En düşük ayarlarda 20-30fps civarı acı cekerek oynarsınız.

Ha yok benim bu oyunlarla işim yok ben Fortnite -Pubg CSGO-LOL-Valorant falan oynucam diosanız RX 550 -560 fazlasıyla iş görür.

Tabi eğer bütceniz var ise. Ben yukarıdaki oyunlarıda oynucagım diyorsanız o işlemcinize darboğaz yapmayacak

2.el gtx 970-980-gtx 1060-1070- gtx 1650-1660- RX 580-R9 380-390 gibi kartlarla darboğaz yaşamadan oynarsınız.

Dediğiniz gibi ağır oyunlarla işim yok csgo valorant tarzı oyunlar oynayacağım teşşekür ederim yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

güzel sstemmiş bulabilirsen 6GB 1060 ya da 8GB RX 570 al (Pulse hariç)

bu arada 4GB da olur ama 2GB kart alma texture kalitesini düşüğe çekmek zorunda kalırsın iyi olmuyor o da

Bütçem yok.

• atathe kullanıcısına yanıt

valorrant hesap makinesiyle bile çalışır. cs go için r7 265 yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.