Şimdi Ara

Bu Sisteme Uygun Ekran Kartı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Ekran kartım bozulduğu için yeni bi ekran kartına ihtiyaç duyuyorum. Sistemim aşağıdaki gibi

Anakart: Gigabyte G31
    İşlemci: Q6600 (o.c. yapmadım ama)
    Ram: 2gb Kingston+ 2gb Oem (DDR2)
    Monitor: AOC 21,5" 1080p
    PSU: RedRock 550w(12v -> 25A)
    Ekran Kartı: x1650 :)

Şimdi soracaklarım:

1)Öncelikle alacağım ekran kartı için Psu kurtarır mı?
    2)150 tl'yi aşmayacak şekilde 2.el alabileceğim en mantıklı ekran kartı nedir? Kesinlikle 1gb almalıyım değil mi?
    3)Ram değiştirip flex mode yerine dual channel 2x2 yapsam masrafıma değer mi?
    4)Ya da artık ddr2 kurtarmaz mı? (Bu durumda anakart da değişecek)
    5)İşlemciyi oc yapmaya hiç ihtiyaç duymadım, bi ara keyfi yapmıştım. Yapmalı mıyım?
    6)Anakartı değiştirmeye ihtiyaç duyar mıyım?

Biraz kalabalık oldu ama şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aulkem -- 17 Mayıs 2012; 17:41:48 >

• 2.el 5770 alabilrsin.Ama monitörün full HD olduğu için ultra-high ayarlarda sorun çıkartır.Bütçeyi artırıp 2.el 6850 yada yakın performanslardaki bir kartı alırsan çok daha iyi olur
  • En iyi yapılabilecek şey 6850 almak ikinci el. Ona para yetmiyorsa 5770 de alınbilir fakat orta ayarda bir karttır.

-PSU ikisini de kurtarır.
    -Çok farketmez hatta hiç farketmez gereksizdir.
    -DDR2'den DDR3'e yeni sistem toplamıyorsanız özellikle geçmeye gerek yoktur.
    -Önerdiğim kartlardan daha güçlü bir kart alırsanız belki bir iki tık yapmanız gerekebilir ama şimdilik yeterli bir işlemciniz var.
    -Anakartı değiştirmeye ihtiyaç yoktur ram değişmeyecekse
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gts450 bu fiyat aralığında iyi bi kart sayılmaz mı peki?
  • 5770'e göre geride bir karttır eğer 5770'ten bir tık daha önde olsun isterseniz GTX 460 768 MB modeli ya da GTX 460 SE modelini almanız gerekir onlar da fiyat olarak pek mümkün değiller ve bulunmaları zor ikinci el olarak
  • Çok teşekkür ederim. 5770 1gb alıcam o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.