Merhaba Arkadaşlar; Windows 7 kullanıyorum Acaba windows xp ye geçsem pc de degisme olur mu? Hızlanır Veya Yavaşlar Mı?
Sistemim; İşlemci: Amd Phenom II x6 1055t Anakar:Gigabyte 870A-UD3 Ram: Kingston HyperX 1600 mHz 2*2 gb Ekran:Palit gtx 460 sonic platinum 1gb Kasa-Psu: Akasa Zen 600w
Metin2 ve S4 League Oynuyorum Genellikle Xp Ye Geçim mi? Windows 7 de Takılmalar Oluyo Canımı Sıkıyo!!!!
Tabiki windows 7 x64
eğer 64 bit windows 7 kullanıyorsan sorunlar yaşıyor olabilirsin, 32 bit tercih et, xp de kurulmaz artık bu sisteme
sorunsuz bir işletim sistemi için xp diyorum.
Win7 x64 ü tercih ederim. Sistemin yeterince hızlı. Bu sistemle donma yaşamanın sebebini gerçekten merak ediyorum! Bende Win 7 x64 kullanıyorum ve gayet memlunum.
Bende anlamıyom niye kasıyo ama sebebi virüs olabilir bu soruna bi çözümü olan yardım olursa sevinirim.Xp ye geçicem bi 1 ay kullanır eger düzelirse kalırım xp de olmazsa bilgisayarı götürürüm uzman bilgisayara xDxDxD
Vista mı XP mi desen, kesinlikle XP derdim - ama Win 7'de gerçekten toparlamışlar olayı.
Ben Genel Olarak Metin2 Ve Facebook Ta Takılıyorum 64 Bİtte Bazı Oyunlarda Sorunlar Oluyomus Olmayacagını Bilsem Geçerim Herkes 64bite Geç Diyo :D Sizce napayım Metin2 ve Facebook a giriyorum 64 Bite Geçeyim mi? Problem Olur mu?
64 bitte ne problem oluyormuş ki... Millet kı.ından uydurup uydurup duruyor.. Üzerinde zaten 32 bit programlar sorunsuz çalışıyor.. Başka şeyleri beceremeyip 64 bite b.k atıyorlar...
64 Bite Geçiyorum Hangi Siteden İndirebilirim?
Win 7 kullanıyorsan bence windows xp ye geçmen eski alışkanlıkların açısından kolay fakat artık yavaş yavaş xp kalkıyor Xp den microsoftta elini çektiği zaman güvenlik açıklarıyla başbaşa kalırsın. Ama yine de geçmek istiyorsan bios ayarlarından achi - ide denilen yeri değiştir. sonra xp boot cd sini tak öyle kur sorun düzelecektir.
Arkadaşlar bende durmadan format atıyorum windows 7 ile xp arasında kaldım. Bildiğiniz gibi gibi windows 7 yavaş yavaş yerine oturmaya başlayan biişletim sistemi Donanımlarımile problem yaşadığımı düşünüyorum bazen Xp'ye geçiyorum ama gel gelelim aldığım pc dergilerinde Windows 7'yi övgü yağmurunu tutunca vay arkadaş neyi bırakıp neye geçmişim diyorum va llahi kafam çok karıştı.
Sistemimi yazayım bi öneri verin arkadaşlar
-Anakar :ECS G31T-M7 (V1.0)
-Ekran Kartım:Eski adıya ATI(yeni adıyla AMD)Radeon HD 3600
-Ram: 2*2 Gb Ram
İşlemcim: İntel Pentium Dual Core e5300
Sistemim bu Orjinal Home Basic x64 kurulum Cdim var elimde. Y ardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
Xp Senin İçin En Güzeli Ben Windows 7 Kullanıyom Sadece Grafik Var Ve Eger Xp ye Alışmıssan Bırakmaya degmez Windows 7
Bence w7 ye geç çünkü aykında service pack 1 çıkacak ve bütün güncellemeleri içerecek kaç yıldır xp kullanıyordum w7 ye geçtim mutluyum.
windows vista da hayal kırıklığına uğramıştım. hep xp yi savundum ancak windows 7 karşısında artık savunulacak bir tarafı yok. sisteminiz windows 7 yi çalıştıracaktır.
xp de ısrar etmek yersiz bencede çünkü artık yapabilecek bişey yok sistemin yetmiyorsa bile güncelleyerek ayak uydurmak gerek. yanılmıyorsam servis pack 1 de çıktı diye bir haber okumuştum.
Sistemim Yetiyor Ve oldukça rahat Hemde Windows 7 ultimate 64 bit kurulumda bile sorun yok ama bi danışmak istedim yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Donanım driverlerini Drivermax ve Driverchecker gibi programlarla tamamladım ve hiç bir sorun yok. Saygılarımla.
Arkadaşlar bnm pcm W7 x32 Prototype yada CRYSİS 2 oynayacapım ama aşırı kasıyor acaba XP ye gecsem hızlanırmı?
Benden sana tavsiye dostum. Eğer cidden Crysis 2'yi rahat oyniyacağım diyorsan bunları yap.
Herşeyden önce Windows XP'ye geç. Oyunları windows 7'de Dx 11 ile oynamadıkdan sonra Windows 7'ye geçmemnin anlamı yok benim için bu böyle. 1-Sistemini iyi bir şekilde tanı. 2-İmkanın varsa kaliteli RPM'i yüksek olan bir işlemci fanı al. 3-Çok fazla olmamak şartıyla Overclock yap. Overclock nette yazıyor eğer bulamassan bana özel mesajdan msn adresini ver. 3.maddenden devam ediyorum. Overclock'u incele Speed Fan ve CPU-Z bu iki program elinde olacak. Bedavalar zaten. Cpu-Z'den Ne kadar artırdın doğru yaptın onu kontrol et. Speed Fandan Isı değerlerini incele.Bu arada overclock yapmadan ilk ısı değerlerini bir kenara yaz.
Aşırı yüklenmeden yavaş yavaş denemeler yap. Güncel driverleri elde etmeye çalış.
eskiden xpden vazgeçmem diyen ben 1 hafta win7 64 bit kullandıktan sonra artık bundan vazgeçmem diyorum sende kur gitsin