Şimdi Ara

bu sisteme yorumunuzu bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardan beklentim işlem gücünün yüksek olması(MATLAB programı kullanacağım için) ve oyun oynamak istediğimde bana işkence yaşatmaması. OC pek düşünmüyorum. fiyat olarakta 1500TL civarı birşey almak istiyorum ama kesin bir çizgi koymuyorum.

-CPU AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
    -ANAKART ASUS M4A87TD/USB3, AMD 870G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3
    -BELLEK - RAM G.SKILL Ripjaws 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL7 (7-8-7-24)
    -HDD SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
    -EKRAN KARTI HIS HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800, HDMI
    -KASA COOLER MASTER RC-690 Aliminyum Siyah Atx Kasa (PSU Yok)
    -DVD WR - BLUE RAY LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
    -KASA - PSU SEASONIC S12II-520 520W 80Plus Bronze Sertifikalı PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuyan -- 14 Ekim 2010; 0:13:12 >

• bütçen ve bilgisayardan beklentilerin nedir belirtmemişsin ama oyun için olacağını düşünecek olursan 5770 yerine gtx 460 1gb veya 5850 icooler düşünmelisin bence ramleri 1333 lük alabilirsin hem maliyetten düşer tabi oc yapmayacaksan. psu olarakta ocz fatality 550w tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

bütçen ve bilgisayardan beklentilerin nedir belirtmemişsin ama oyun için olacağını düşünecek olursan 5770 yerine gtx 460 1gb veya 5850 icooler düşünmelisin bence ramleri 1333 lük alabilirsin hem maliyetten düşer tabi oc yapmayacaksan. psu olarakta ocz fatality 550w tavsiye ederim.

bütçemi ve bilgisayardan beklentimi uyarın üzerine yazdım.

bu ekran kartını istemem oyun oynamayı sevdiğim halde fazla vakit bulamadığımdan fazla para vermemek

ramleri birazda ileriye dönük düşünüyorum aslında, fiyatta aşırı değişmediği için(ekran kartında olduğu kadar) olabildiğince iyisi olsun istedim.

güç kaynağını değiştirmemi istemenin sebebi nedir?

birde özellikle anakart hakkında yorum bekliyorum, bu anakartla sorun yaşayan veya buna yakın bi sistemde iyi verim alan birisi varsa şiddetle yorumlamanızı bekliyorum...

• yokmu hiç yorum yapacak:)

anakart içinde kullanan varsa fikrini paylaşırsa çok sevinirim
  • O anakartla ilgili bir sürü sorun var.Sesiydi cızırtısıydı ayalarını sıfırlamasıydı vs vs.Aksine memnun olanlar da var.
    Hızaşırtma yapmam diyorsunuz 1600cl7 ram seçiyorsunuz. 1333 cl9 kingston alın fazlasıyla yeter size.
    O işlemci hızaşırtmalık tam. Ayrıca fanı da çok seslidir. Bir tane de işlemci soğutucu alın.
  • Ocz Fatal1ty 550W, seçtiğiniz PSU'dan daha iyi bir ürün. Aynı fiyataysalar, tercihinizi Ocz Fatal1ty 550W'tan yapmanız menfaatinize olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlono

Ocz Fatal1ty 550W, seçtiğiniz PSU'dan daha iyi bir ürün. Aynı fiyataysalar, tercihinizi Ocz Fatal1ty 550W'tan yapmanız menfaatinize olacaktır.

Seasonic`i ya hiç duymadınız yada kendinizde değilsiniz

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 16 Ekim 2010; 1:05:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

O anakartla ilgili bir sürü sorun var.Sesiydi cızırtısıydı ayalarını sıfırlamasıydı vs vs.Aksine memnun olanlar da var.
    Hızaşırtma yapmam diyorsunuz 1600cl7 ram seçiyorsunuz. 1333 cl9 kingston alın fazlasıyla yeter size.
    O işlemci hızaşırtmalık tam. Ayrıca fanı da çok seslidir. Bir tane de işlemci soğutucu alın.

ankart uyarın için teşekkürler peki o kartın fiyatı civarında genel olarak memnun olunan bir kart önerin var mı? not: cross fire, dahili ekran kartı gibi özelliklere para vermek istemediğim için o fiyiat civarı düşünüyorum.

hocam işlemci, anakart, ekran kartı her yeni bilgisayarda değişir ama ramler yeterince iyiyse değiştirmeye gerek kalmayabilir diye düşündüğüm için 1600cl7 ram almayı düşündüm. kingston la arasında 40$ fark var almaya değer diye düşündüm.

işlemciyi belki 3.4 veya 3.6 da çalıştırabilirim belki, işlemci soğutucu tavsiyen varsa sessiz olanlarından, memnun olurum:)

• Msi 870a-g54 şu an bana göre en iyi kart istekleriniz çerçevesinde 165-170 TL fiyat aralığına sahip.Sata3,Usb3 x6 desteği çekirdek açma özelliği gibi bir sürü özelliği de mevcut

55 TL diyelim ona. 55 TL fazladan vereceksiniz ama hızaşırtma yapmayacaksınız,normal ev kullanıcısı olarak kullanacaksınız bence değmez. 1333 cl7 düşünülebilir eğer kingston 1333 cl9 ile arasında 15-20 fark oynuyorsa ama 55 TL fark ödeyip performans getirisi 55 TL olmayacak bir ram almak boşa. Deseydiniz ki hızaşırtmaya uygun olsun sonuna kadar gideyim ramlerle diye o zaman 55 TL`ye takılmaz alın derdim. Ama dediğim gibi normal kullanıcı olanlara ram için fazladan para ödemeyin diyorum.

İşlemciyi çarpandan direkt sorunsuz 3.6 ghz yaparsınız. Soğutucu tavsiyesi olarak

Gelid tranquillo
    Sunbeam Contact Core freezer
    Xigmatek Balder

Nereden toplatacaksınız bilmiyorum ama sistemi toplanmış ve ram ayarları yapılmış şekilde alın.(1333 mhz cl7 için ayarlama gerekli)

• sanırım kafamda herşey netleşti yardımlarınız için çok teşekkürler:)

bu arada sistemi novadan toplayacağım ama o anakart sanırım yok artık vatandan alır giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuyan -- 16 Ekim 2010; 2:00:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.