Şimdi Ara

Bu vücuda yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 11 aydır aralıksız, öncesinde de 2 yıl kadar yapmış bulunmaktayım...supplement olarak protein tozu, amino asit, creatin kullanmaktayım.. gördüğünüz eksiklikler veya fazlalıklar hakkındaki ciddi yorumlarınızı bekliyorum...

(Not: Boy: 172 cm----Kilo: 72)

http://i41.tinypic.com/303bg3q.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cand_mag -- 7 Ocak 2014; 21:32:09 >

• six pack içerir demesen iyidi.
  • montevo kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

son 11 aydır aralıksız, öncesinde de 2 yıl kadar yapmış bulunmaktayım...supplement olarak protein tozu, amino asit, creatin kullanmaktayım.. gördüğünüz eksiklikler veya fazlalıklar hakkındaki ciddi yorumlarınızı bekliyorum...

(Not: Boy: 172 cm----Kilo: 72)

http://i41.tinypic.com/303bg3q.jpg

creatin kanımca kullanırken çekmişin vücudunda su olduğu belli creatin görevini yapmış kilon 72 şahsen vücudun iyi saçma yorumlara çok takılma bide creatini 1 aydan fazla kullanma

• creatini 1-1,5 aydır kullanmıyordum..sağlık şüphesi nedeniyle supplementleri %40 oranında azaltmak zorunda kalmıştım..creatine daha önce ara vermiştim..fotoyu supplementleri ve creatini %100'e çıkardığım ilk antrenman sonrası çektim..

yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim..
  • Gerçekçi olarak iyi bir vücüt yapmışsın yoksa internetten baktığımız 3 haftaya fena vucut yaptı deyip resimli haber yapan sitelere ben pek inanmam zaten cabuk hızlı gelişen şeyler asla uzun surmez.Durmak yok yola devam
  • kalpazan45 K kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim yorumunuz icin..go hard or go home
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu evreden bende geçtim. Bulk yapıyorsan kış bitenekadar devam edebilirsin. Sonrasında kurumak için kb kısıtlayıp temiz bir diyet ile yağları yakıp vucudu şekle sokabilirsin. Suan alman gerekenden azla al ve 2 ay daha bulk yap. Şiş boşver çevreni. Yaz yaklaştıkça aırlığı düşürür tekrarı artırırır kasları deforme etmeye başlarsın.
    Genel olarak hatların güzel fakat omuz eksik. Koly gelsin
  • bence kas oluşumu iyi yalnız kilonuz fazla olduğu için fazla belli olmuyor kasların üzerinde yağ katmanı olduğu belli, hatları yuvarlak.

7-8 kilo verirseniz kaslar daha güzel ve şekilli görünüyor, daha keskin ve sivri vucud hatları ortaya çıkar.

Madem bu işe bu kadar önem veriyorsunuz bence vucud lazerle aldırın kıllarını aldırın, bodycilerde güzel görünmez.
  • bahara doğru definisyon var :)

Bir de sırttan çekilmiş bir poz koy
  • yorumlarınız için teşekkür ederim... bahsettiğiniz gibi bulk dönemdeyim..mart-nisan gibi definisyon antrenmanlarıım başlayacak..zaten son bir iki aydır yağı, şekeri azalttım diyet döneminde zorlanmayayım diye..antrenörüm de bu şekilde devam etmemi eğer fazla yağ almaz isem definisyon beni çok zorlamayacağını söyledi

bozak07 hocam isteğiniz üzerine sırt fotoğrafım..yalnız bu çekileli 1,5 ay felan oldu sanırım..

http://i42.tinypic.com/1z6gv2v.jpg
  • cand_mag kullanıcısına yanıt
    sorduğun soru çok kişisel bişey usta

bana sorarsan kötü derim, ben hacimli seviyorum çünkü. (kendi vücudumuda beğenmiyorum) birde bulk olduğun için yağlı vücut o yüzden pek yorum yapmak sağlıklı olmayabilir.

aynada kendini beğeniyorsan olay bitmiştir.
    belde eğrilik mi var?beniki eğri gıcık oluyorum
    herhengi bir eğrilik yok..bahsettiğiniz eğrilik skoloz mu?
  • ikinci konuyu da mayıs sonu haziran başı gibi açarım..definisyon sonrası başlıklı... teşekkür ederim yorumunuz için...
    evet.bende şans eseri fark ettim kendimde.
  • Diyet yaparsın yaza doğru iyi olur. Ama biraz daha omuzlara yüklenmelisin bence.
    kaç derece 2-3 derecesi ise düzeltilebiliyormuş..tabii kayma açısı büyükse şuan tedavisi yok maalesef..
    26 derece hastalık olarak kabul ediliyormuş.korse kullanma,barfikste asılı kalma,sırt çalışma düzelmesine yardımcı diyorlar.
    geçmiş olsun elinizden geldiğince düzeltmeye çalışın..kabullenip evde oturmaktan daha iyi sonuç alırsınız..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.