Şimdi Ara

BU SİSTEMİ BU FİYATTAN ALAYIMMI? Bİ YARDIM USTALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -- Amd Athlon x2 5000 işlemci
    -- 2 Gb Ddr2 800 Kingston Ram
    -- 250 Gb Samsung 7200 Hdd
    -- 256 mb Palit 8600GT Sonic+ ekran kartı
    -- Lg H20N Sata DVD RW
    -- Aopen es-55a 300w kasa
    BURAYA KADAR OLANLAR EXA'DAN BİR HAFTA ÖNCE ALINMIŞ
    - 17" LG 8ms LCD Monitör.
    MONİTÖR 1,5 YILLIKMIŞ .550YTL YE VERECEK ARKADAŞIM BANA
    1-BU FİYATA BUSİSTEM İYİMİDİR?
    2-BU SİSTEMLE GÜNCEL OYUNLAR OYNANABİLİRMİ?
    3-DONANIMDAKİ PARÇALARIN HERHANGİ BİRİNDE BİLİNEN GENEL BİR SORUN VARMIDIR?
    USTALARA YARDIMLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• 1300-1600 arası bi fiyat olması lazım fiyatı yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim tanıdık bi yerden peşin fiyata 1300 olabilir bende yeni aldım monitörü alma bence 5 ms olanı aynı yada max 50 ytl oynayarak 0 alabilirsin ve 1 2 sene güncel oyunları oynayabilirsin tahminimce ama ekran kartını 8800gt yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: start-up

--Gigabyte M61PME-S2 Anakart
    -- Amd Athlon x2 5000 işlemci
    -- 2 Gb Ddr2 800 Kingston Ram
    -- 250 Gb Samsung 7200 Hdd
    -- 256 mb Palit 8600GT Sonic+ ekran kartı
    -- Lg H20N Sata DVD RW
    -- Aopen es-55a 300w kasa
    BURAYA KADAR OLANLAR EXA'DAN BİR HAFTA ÖNCE ALINMIŞ
    - 17" LG 8ms LCD Monitör.
    MONİTÖR 1,5 YILLIKMIŞ .550YTL YE VERECEK ARKADAŞIM BANA
    1-BU FİYATA BUSİSTEM İYİMİDİR?
    2-BU SİSTEMLE GÜNCEL OYUNLAR OYNANABİLİRMİ?
    3-DONANIMDAKİ PARÇALARIN HERHANGİ BİRİNDE BİLİNEN GENEL BİR SORUN VARMIDIR?
    USTALARA YARDIMLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

asus un 17 " lcd sıfır monitörü 300 ytl nin altında satılıyor haberin olsun. o fiyat çooook uçuk...

toplam kaç para veriyosun bilmiyorum ama anakart da berbat ekran kartı artık alt seviye denilebilecek bir ekran kartı kasa en kötü ihtimalle 350 watt olmalı k benim tavsiyem 450 watt dır. son olarak işlemci windsor mu brisbane mi onu da sor. gerçi o anakarta core duo taksan yine fayda etmez de neyse. demem o ki bence uzak dur verebileceğin maximum parayı söyle sana burda güzel bir sistem ayarlarız...

• ARKADAŞ BANA 575 YTL' YE VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ BU SİSTEMİ.
    ANCAK DONANIMLARDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPMA ŞANSIMIZ YOK.
    EXA BİLGİSAYAR ACABA İLK BİR AY İÇİNDE PARÇALARI DEĞİŞTİRME YAPIYORMU ONU BİLEMİYORUM.
  • vay be 300 ytk ye asus monitör ben 400 e lg almıştım 2 3 hafta önce 100 ytl kazık yemişiz ya ama bence 350 watt yetmez kasayı al psu yu at yeni 450 watt(gerçek) sessiz bişi al bi de anakart kötü ben hiç dikkat etmemişim aootahca benim psu konusuna da bi el atsana psu işinden hiç anlamıyom
  • hee sistemi 575 e verecekkk o zaman tamam ben monitörü anladım da o yüzden tepki gösterdim 5 dk izin ver fiyatını çıkarıyım...
  • o zman iimiş bende sadece monitör fiyatı sandıydım :D ve yukarı aşırı uçuk bi fiyat yazmışım ben bazı parçaları 3 4 ay önceki fiyatları filan almışım 800-1000 arası olur tahminimce
  • TÜM SİSTEMİ VE MONİTÖRÜ 575 YTL'VERECEK NE DERSİNİZ..
  • 50 lira daha indirirse alabilirsin.
  • sıfır fiyatına göre iyi bir fiyat ama parça seçimleri çok kötü olmuş o yüzden biraz daha indirmesini iste bence...

--Gigabyte M61PME-S2 Anakart ..................75 ytl
    -- Amd Athlon x2 5000 işlemci ..............110 ytl
    -- 2 Gb Ddr2 800 Kingston Ram.........65 ytl
    -- 250 Gb Samsung 7200 Hdd .......70 ytl
    -- 256 mb Palit 8600GT Sonic+ ekran kartı .......110 ytl
    -- Lg H20N Sata DVD RW .......35 ytl
    -- Aopen es-55a 300w kasa ......60 ytl

- 17" LG 8ms LCD Monitör. .... piyasada 8 ms liği yok 5 ms liği 240 ytl

bu fiyatlara kargo kdv bilmem ne herşey dahil ama bu fiyatın üstüne biraz daha koyup çok güzel sistem toplanabilir... paranla rezil olmaya gerek yok...

mesela o işlemci 4600+ olsa yeter sana. onunn yerine daha güzel anakart ve daha güzel kasa alınabilir...
  • 17'' CRT MONİTÖR,P4 KASA KLAVYE MOUSE VS VAR .
    SADECE CPU,ANAKART,EKRAN KARTI,RAM,HDD ALSAM SIFIR VEYA 2,EL NE ÖNERİRSİNİZ
  • verebileceğin paraya göre değişir. ama yukardakinin ayarında bişey istiyorsan ordaki anakartın yerine imzamdaki anakartı. o ekran kartının yerine de 512 mb lık 3850 alsan çok şugar olur...
  • haa tabi bu arada 450 wattlık bir PSU fena olmaz. şöyle kalitelisinden...
  • verebileceğin paraya göre değişir. ama yukardakinin ayarında bişey istiyorsan ordaki anakartın yerine imzamdaki anakartı. o ekran kartının yerine de 512 mb lık 3850 alsan çok şugar olur...
    SAYIN aootahca EKRAn kartı için marka model ayrıntısı verebilirmisin
  • kardeş dediğim gibi sen bu bilgisayar alma ya da yenileme işine ne kadar para vereceksin aşağı yukarı önce onu söyle. bakkaldan şeker almıyoz ki her fiyat aralığı için belli favori seçimler var.

mesela 200 $ lık ekran kartı alırsak o işlemci yetmez ama 8600 gt alacaksak o işlemci fazla bile gelir. yani biri mersine biri tersine giderse alacak olduğun ikinci el pc gibi bişey olur. o yüzden ısrarla fiyat soruyorum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aootahca

kardeş dediğim gibi sen bu bilgisayar alma ya da yenileme işine ne kadar para vereceksin aşağı yukarı önce onu söyle. bakkaldan şeker almıyoz ki her fiyat aralığı için belli favori seçimler var.

mesela 200 $ lık ekran kartı alırsak o işlemci yetmez ama 8600 gt alacaksak o işlemci fazla bile gelir. yani biri mersine biri tersine giderse alacak olduğun ikinci el pc gibi bişey olur. o yüzden ısrarla fiyat soruyorum??

dediğim gibi 550-600 YTL arası tabi lcd monitorle beraber.kendi monitörüm ve kasamla 300 YTL
  • 600-250(lcd monitör)=350 ytl miz var yani

kısıtlı bir miktar açıkçası şöyle bi 450 ytl olaydı güzel olurdu sanki ama şu haliyle zor gibi kardeş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: start-up

ARKADAŞ BANA 575 YTL' YE VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ BU SİSTEMİ.
    ANCAK DONANIMLARDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPMA ŞANSIMIZ YOK.
    EXA BİLGİSAYAR ACABA İLK BİR AY İÇİNDE PARÇALARI DEĞİŞTİRME YAPIYORMU ONU BİLEMİYORUM.

exa bir sorun yoksa bildiğim kadarıyla değişiklik yapmaz.
    buarada yaklaşık iki ay önce asus 22" monitörü 370 ytl Olarak almıştık. sıfır tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.