Şimdi Ara

Bu sistemi ne kadara toplarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linklerdeki sistemlerden birini almayı düşünüyorum sizce marka almak ile toplama arasında fark varmidir bu sistemleri ne kadara toplayabilirim veya varsa başka tavsiyeniz çok memnun olurum
    1-http://www.hizlial.com/lenovo-e73-10as007ttx-i7-4770s-31ghz-8gb-1tb-freedos-masaustu-bilgisayar/10560827

2-http://www.hizlial.com/asus-m52ad-tr003s-i7-4790-36ghz-8gb-1tb-4gb-gt740-windows-81-masaustu-bilgisayar/10545839

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazır almak ne kadar saçma pc'ye bak i7+gt 740 bütçeni söyle kat kat yardımcı olurum
  • Hazır almak pişmanlıktır. Vatandan alırsan toplarlar sistemini daha ucuza çok daha iyi parçalar almış olursun

• genelde donanım bilgisi olmayan kişilerin kafasında oluşan algı bellidir. (i7 olsun ) yanınada vrami yüksek bir ekran kartı genelde insanları tuzağa çok kolay düşürür.
  • Merhaba iş yerinde kullacagim için sistemin güçlü olmasıni istiyorum. Butcem 1500-1800 civarı, sadece muhasebe ve iş yerinde kullacagim oyun falan oynaniyorum. Sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim teşekkürler

• İsteğe bağlı R7 240 ekran kartı konulabilir.
     Bu sistemi ne kadara toplarim
  • Muhasebe programları için fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
     Bu sistemi ne kadara toplarim Bu sistemi ne kadara toplarim

• i7 ile i5 arasında performans farkı yokmudur? Muhasebe programı ve diğer işler agir olduğu için bilgisayarin çok güçlü olmasını istiyorum, daha once aldığım iki bilgisayarda istediğim performansi veremedi. O yüzden bu sefe çok güçlü olmasını istiyorum

• Ofis icin aliyorsaniz hazir oneririm marka olarak ise hp veya lenovo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.