Şimdi Ara

Nasil bi sistem lan bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anlamiyorum ya gunde 9-10 saat calisan sinifin birincisi olan ilk 5k kesin gozuyle bakilan bi adamin siralamasi 13k geliyoken,nasil oluyorda surekli gezen netleri ortalama olan ilk 20-30k arasi beklenen birinin siralamasi 14k geliyor? Abi anlamiyorum cidden nasil bi hesap bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ah ulan ah

vula o kadar çaliştim çok şükür 21k yaptım
    ama la hiç çalşişmayan tanıyorum bende adam 10k yaptı.
    ah ulan DH.soxayım bu sisteme.

lan bu nasıl çelişki.
    belki hayırlısı budur.
  • Sistem uymuyor herkese biz sisteme uycaz mecbur

• Sozel dersler ygsde cok etkiledi bu sene fena bir sekilde. Mat geo fazla basitti dikkat hatasi yapip aslinda iyi olanlar kotu olanlarla ayni siraya geldi. Ben de mesela ygs kurbani oldum 5 binden 1300 e zar zor cekebildim say say bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Sozel dersler ygsde cok etkiledi bu sene fena bir sekilde. Mat geo fazla basitti dikkat hatasi yapip aslinda iyi olanlar kotu olanlarla ayni siraya geldi. Ben de mesela ygs kurbani oldum 5 binden 1300 e zar zor cekebildim say say bitmez

nasil çaliştin dostum?
  • Lys mat agirlikli calistim hedef 50 idi denemelerde de geliyodu bazen 49 geldi sinavda. Daha cok denge denemesi ve 345 Ileri seviye cozdum. Geometri kitap bitirmedim sadece bazi konulari cozdum kalani yaparim zaten dedim(biraz bosladim). Yani lysye ben 80 gun kala basladim 0 dan o yuzden biyoloji lys hic bakmadim sadece dersi dinledim. Fizik palme bitirdim kimya da palme bitirdim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 4 Ağustos 2016; 2:10:38 >
  • hocam şöyle anlatayım bizim sınfıta ilk 5 e bile giremeyen çocuk 300. oldu sınıf 1.si 2500 sen düşün ne kadar adeletsizlik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne lan?
    11 yıl önce açıldı
    Bu sistem iyi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cok sacma bu isler yemin ederim cozemiyorum ya ilk 20kyi haketmeden orda olan adam cok var orayi hakeden adamlardanda orada olamayan da cok var bu ne sacmaliktie

• lan ne adaletsizliği çalışmayan adam değildir onlar sadece sınav anında bazı gerekenleri daha iyi yapmıştır bitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.