İşlemci: Intel Celeron 800 Mhz Anakart: Asustek CUV4XCME Memory: 128 MB SDRAM Video: Nvidia Riva Tnt2 Model 64 / Model 64 Pro
Arkadaşlar sistemin özellikleri yukarıda. Bilgisayara yeni bir dvd writer aldım. Fakat dvd back-up yaparken bilgisayar epey zorlanıyor. Bu sistemi sağlıklı bir şekilde upgrade edebilir miyim? Yoksa yeni bir bilgisayar toplamak daha mı mantıklıdır?
Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...
Bu makineye en fazla p3 işlemci ve ram takviyesi yaparsınki yinede tatmin ediceğini sanmam.Eğer bütçen müsaitse yenilemen daha doğru olur bence.
Bilgisayarı sadece dvd yazmak ve internete girmek amacıyla kullanıyorum. Bu sistemle şu anda bir dvd'yi back-up yapmak 2-3 saat zamanımı alıyor. Hatta film biraz uzunsa bilgisayar bazen kilitleniyor ve restrat yapıyor. 256 MB RAM takviyesiyle dvd yazarken belirgin bir rahatlama olur mu?
tabiki yeni bir sistem toplamak daha mantıklı. sen bütçen hakkında ve kullanım amacını belirt yardımcı olalım.
Madem değiştirmek istemiom diosun sistemi HDD'in 7200rpm ve mümkünse 8mb cache olmasına dikkat et çok farkedio.256mb ram takviyeside rahatlatır.Tecrübeyle sabittir.
Carlito83 kullanım amacım yukarıda yazdığım gibi sadece internete girmek ve dvd back-up yapmak. Bilgisayarı iş çıkışı evde çok az kullandığım için fazla bir bütçe ayıramıyorum maalesef.
o zaman yapacağın tek şey anakartının desteklediği en yüksek işlemciyi takıcan. ram takviyesi yapıcan.
Eyvallah arkadaşlar. Sağolun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme