Şimdi Ara

Bu sistemi upgrade edebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart: Asustek CUV4XCME
    Memory: 128 MB SDRAM
    Video: Nvidia Riva Tnt2 Model 64 / Model 64 Pro

Arkadaşlar sistemin özellikleri yukarıda. Bilgisayara yeni bir dvd writer aldım. Fakat dvd back-up yaparken bilgisayar epey zorlanıyor. Bu sistemi sağlıklı bir şekilde upgrade edebilir miyim? Yoksa yeni bir bilgisayar toplamak daha mı mantıklıdır?

Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...

• Bu makineye en fazla p3 işlemci ve ram takviyesi yaparsınki yinede tatmin ediceğini sanmam.Eğer bütçen müsaitse yenilemen daha doğru olur bence.
  • Bilgisayarı sadece dvd yazmak ve internete girmek amacıyla kullanıyorum. Bu sistemle şu anda bir dvd'yi back-up yapmak 2-3 saat zamanımı alıyor. Hatta film biraz uzunsa bilgisayar bazen kilitleniyor ve restrat yapıyor. 256 MB RAM takviyesiyle dvd yazarken belirgin bir rahatlama olur mu?
  • tabiki yeni bir sistem toplamak daha mantıklı. sen bütçen hakkında ve kullanım amacını belirt yardımcı olalım.
  • Madem değiştirmek istemiom diosun sistemi HDD'in 7200rpm ve mümkünse 8mb cache olmasına dikkat et çok farkedio.256mb ram takviyeside rahatlatır.Tecrübeyle sabittir.
  • Carlito83 kullanım amacım yukarıda yazdığım gibi sadece internete girmek ve dvd back-up yapmak. Bilgisayarı iş çıkışı evde çok az kullandığım için fazla bir bütçe ayıramıyorum maalesef.
  • o zaman yapacağın tek şey anakartının desteklediği en yüksek işlemciyi takıcan. ram takviyesi yapıcan.
  • Eyvallah arkadaşlar. Sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.