Şimdi Ara

Sistem upgrade mi yoksa satmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA1151
    MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart
    GSkill Aegis 8GB 2133MHz DDR4 Ram F4-2133C15S-8GIS 2x
    Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SHFS37A/120G
    Dark Cubix USB 3.0, 5x Fanlı ATX Küp Bilgisayar Kasası
    FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply
    Sapphire Amd Radeon RX 460 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11257-00-20G
    AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü
    TOSHİBA HDWD110 1TB HARDDİSK

Arkadaşlar neredeyse 2 sene olucak sistemi toplayalı sizce bu sisteme upgrade yapılır mı yoksa satıp yeni bir masaüstü mü toplamalıyım fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca 2. el olarak bir satış durumunda ne kadar fiyata satmalıyım piyasayı bilen arkadaşlar bu konuda da yardımcı olursa çok sevinirim.

• ssd hdd monitör power falan iyi durumdaysa kalsın. diğerlerini elden çıkart güzel bi sistem topla bence durumun varsa. yazı da bekleyebilirsin acelen yoksa. yeni seri ryzenlerden alırsın.
  • Yani upgrade yapılmaz bu sisteme diyorsun hocam ? Ayrıca saydıklarınızın haricindeki parçaları ne kadar satabilirim ? Cevabın için teşekkür ederim.
  • Bence hiç upgrade ile uğraşmayın bu sistemde degiseblicek parçalar belli zaten bunu satın yerine Ryzen 5'li bir sistem toplayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sistemden beklentin nedir?

anakart,işlemci ve e.kartı değişimi ile devam edilebilir.

9400f işlemci
    h310 anakart
    rx570 ve üzeri e.kartı gibi.
  • Maddi durumunuz var ise koyun satılığa parçaları yavaştan yeni nesil sistem toplayabilirsiniz. Ssd, hdd, monitör değişimi yapmaya gerek yok gibi. Psuda yeter fakat kasaya yorum yapamıyorum soğutması vs. kötü ise onuda satın mümkünse. Durumunuzun el verdiği kadar yeni sistem toplayın hem içiniz rahat eder.
  • GSkill Aegis 8GB 2133MHz DDR4 Ram F4-2133C15S-8GIS 2x ram 16 gb iyi
    Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SHFS37A/120G
    Dark Cubix USB 3.0, 5x Fanlı ATX Küp Bilgisayar Kasası
    FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply
    AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü
    TOSHİBA HDWD110 1TB HARDDİSK

bu parçalar kalcak rami 4 slot anakart alıp oc yapıp 300 mhz e alabilirsiniz masraf yapmayın

r5 2600 ve b450m asus tuf serisi bir anakart alıp kurun sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upgrade mi yeni platform mu?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemde hedef ne ? Hangi oyunları oynuyorsun?
    Bu sistem CS'yi parçalar, PUBG'yi de iyi kötü oynatır.
    Benim tavsiyemde ram psu kasa ssd vs. kalsın.
    F/P'ye yönelerek 2600 işlemci + b450 anakart + rx570 e.kartı alabilirsin.
    Ama sistemdeki amacı iyi belirlemek gerekiyor,yoksa hali hazırda oynayabildiğin bir oyun için ekstra masraf yapmaya gerek yok.
    Tahminen 27 Mayıs'ta amd yeni işlemcilerini tanıtacak,şuan ki işlemciler eski nesil kalınca ucuzlayabilir ya da yeni çıkanın ucuz modelleri daha f/p ürünler olabilir.Acelesi yoksa yaz civarını da bekleyebilirsin ama döviz ne olur bilemem.
  • Bence 2. El i5 7400-500 yaninada1660veya(ti) ile gayet rahat yola devam edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.
    Bu sistemde oynadığım oyunlar sırasıyla fifa19,fm19,nba19 gibi oyunlar belki arada lol,cs,pubg oynayabiliyorum.

Kasa da havalandırma ile ilgili sorunlar yaşıyorum sanırım ve aşırı tozlanıyor filtre kullandığım halde.

Verilen tavsiyelerin çoğunluğuna göre r5 2600 işlemci ve b450 anakart alıp belki kasayı da değiştirip yola devam edeceğim.

Yeni çıkacak işlemcileri kesinlikle beklemem gerektiğini tavsiye ederseniz anakartı alır bir süre bekleme sürecine girerim bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
  • Lewandowskie kullanıcısına yanıt
    Yeni işlemciler için anakart alıp beklenmez çünkü yeni işlemci için bios update geliyor işlemci çıktıgında sen bios update nerde yaptırıcan. En önce ekran kartını alın elinizdeki ekran kartını satın.

Rtx2060 altına düşmenizi ta siye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sistem yükseltmekten vazgeçtim yeni bir sistem toplayacağım için satmak istiyorum. Sizce bu sistemin satış fiyatı ne olmalı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.