Şimdi Ara

Hazır PC mi yoksa Toplama mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar için 7500 tl bütçem var ve bir PC toplamayı düşünüyorum ancak bu topladığım ilk Pc olacak. Şimdi Asus!a baktım ve ASUS G30AB-TR005S diye bir modelleri var. Bunu örnek olarak verdim. Linkini alta koyarım ancak benim asıl sormak istediğim hazır bir PC mi almalıyım yoksa toplamalı mıyım ? Hazır PC diyenlerden bu fiyata hangi PC yi alabileceğimi yazmalarını rica ediyorum.

• Toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikte toplama al derim ama yalnız başına olmaz mutlaka forumdan iyice işini kesinleştir önerileri al öyle topla.
    Mesela ben rüya sistemimi paylaşayım

Hazır PC mi yoksa Toplama mı ?
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz sistemin içindeki parçaların tek tek fiyatlarına bakarsanız paranızın yarısının çöpe gittiğini fark edebilirsiniz. Ayrıca 7bin tl fiyatı olmasına rağmen içindeki parçalar güncel bile değil. Örneğin GTX760 ekran kartı kullanılmış 650-700 TL'lik bir kart yani 7 bin tl lik sistem için çöp denilebilecek bir kart yeni nesil GTX 970 GTX 980 serisi kartlar kullanılabilir bu bütçeye diye düşünüyorum.
  • peruwasa P kullanıcısına yanıt
    Ben PC'yi yazın başında toplayacağım o yüzden o günün teknolojisini görmeliyiz. Cevabın için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.