Şimdi Ara

Bu sistemin sorunu ne :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart : Asus P5KPL-AM SE
    Ram : 2 Gb Ddr2 Kingston 800 Mhz
    Harddisk : Samsung 320 Gb Sata
    Ekran Kartı : Leadtek Winfast PX9400 GT Fanlı
    Kasa : Aopen 300 Watt

Sevgili forum Herkese hayırlı cumalr üyeleri Yukarıdaki sistem bir internet kafe bilgisayarına aittir ve kafede bu sistemden 20 tane bulunmaktadır. Bilgisayarlara format atıldıktan sonra Crysis,Pes2010,Call Of Duty Modern Warfare gibi oyunları oynarken oyun oynamaya başladıktan en fazla 10 dakika sonra MAkine kilitlenmektedir. Pes 2010 oynarken Nvidia_Nv4.dll hatası verdi ve aygıtla bağlantı kurulamıyor mesajı aldım. Ekran kartının sürücü Cdleri kayıp, winfastın sitesinden güncel sürücüsünü indirdim ama bir türlü sorunu gideremedim. Bu konu ile görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• Nvidia.com dan güncel sürücüleri indirerek test edebilirmisiniz?
  • Öncelikle bende cafecilik yaptim ve cok zor bir iş bence allah kolaylık versin:)..

Soruna gelince daha önce format atmadan önce kilitlenme olmayabilir yada suan cıkmıs olabilir.. Önceki formatı hic karıştırma araya... Öncelikle Everest Ultimate adlı programla bilişenlerın ısı kontorlunu yapanız.. Artık havalar eskisi gibide değil cünkü.. Isınmalar arttı... Öncelike Kesinlikle virus taraması yapın öncelikle.. Tavsiyem Avira Antivir Free +Kaspersky İnterent Sec. İle tarama yaptıkdan sonra hangisi icinize sinmez ise onu kaldırırsınız.. Sistemin temiz olduguna emin oldukdan sonra

ISI Kontrolu+HDD Bad Sektör Taraması+Disk Defrag+Driver güncellemesi+directx güncellemesi+Çalışan uygulamara bakın(Boşda iken ne kadar ram kullandıgına)...

Eğerki orjinal XP+Orjn oyun kullanıyorum zaten tarama yapmama gerek yok diyede düsünme..(Benim cafe 1 hafta kapali kalmisdi bu sorun yüzünden)

• Evet güncel sürücüleri birde Nvidia.comdan deneyeyim teşekkürler.
    ciglik398 tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım hiç virüs taraması yapmak aklıma gelmemişti.
    Dediklerinizi uyguladıktan sonra size bilgi veriririm iyi günler diliyorum...
  • Kolay gelsin. Umarım işe yarar sizde işinizden ger kalmasınız iyi işler bol kazanclar dilerim.
  • sistemlerde avirayı bende hep tavsiye ediyorum kaspersky ve eset kadar iyi ve onların yarısı kadar sistem kaynağı harcıyor.
  • avira bir çok test listesinde birinci sırada. Dergilerde hiç bir zaman olamaz biraz ticaret giriyor işin içine.
    Bootable cd üzerinden tarama yapma gibi bir olanağa sahip ki bence süper bir şey bu.
    Avira gerçekten önerilebilinecek bir program.

Avira çok eskilerden windowstan önce başlatma ve tarama gibi özelliklere sahipti.
    Comodo'nunda ürünleri oldukça baaşarılıdır.
    arada yanlış alarm verir ama yinede ücretsiz olarak tercih edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: madzombie

avira bir çok test listesinde birinci sırada. Dergilerde hiç bir zaman olamaz biraz ticaret giriyor işin içine.
    Bootable cd üzerinden tarama yapma gibi bir olanağa sahip ki bence süper bir şey bu.
    Avira gerçekten önerilebilinecek bir program.

Avira çok eskilerden windowstan önce başlatma ve tarama gibi özelliklere sahipti.
    Comodo'nunda ürünleri oldukça baaşarılıdır.
    arada yanlış alarm verir ama yinede ücretsiz olarak tercih edilir.

+1
  • Esasında bütün oyunlarda yapıyor mu?

Sistem özellikleri orta seviyede olan oyunlarda kısacası.

Çünkü yüklediğiniz oyunlar internetcafe bilgisayarlarının genelde kaldıramıyacağı türden oyunlardır,eğer ki yüksek detay oynamaya çalışıyorsanız ekran kartının oyunlarda kilitlenip fazla ısınmadan hata vermesi doğaldır ,havalarda ısındığından kart çok çabuk ısınıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.