Arkadaşlar merhaba, Flight simulator deluxe oynuyorum.Denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim ama en fazla aldığım frame 30..Millet daha düşük sistemle 70-80 alırken ben neden alamıyorum anlamadım.İşletim sistemim türkçe vista 64 bit..
Ati tray tool bu işletim sistemi ile çalışmıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim
fps limiti olabilir oyunda. netten araştırıp bunu kaldırma yollarını bulabilirsin.eğer başka oyunlardada düşük fps alıyorsan o zaman sorun var demektir.
Yok hocam fps limitini unlimited yapıyorum..Acaba ekran kartının bios versiyonundamı bir sorun var diyede düşünmüyor değilim..
dediğim gibi başka oyunlardaki performansı da yazarsan sana ona göre öneride bulunabiliriz.
catalyst ten yüksek kalite seçilidir oyundanda kaliteyi açınca böle olur ben catalyst ten en uygun kalite yi seçince furmarktan max 30 fps alıyorum ama yüksek performans seçiliyse 77 FPS alıyorum
ya bide o fligh simulator oyunlarında bi dengesizlik var eskiden hatırlıyorum 2600pro ile çok kötü sonuçlar alıyodu.(fx5200 daha iyi performasn vermişti)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme