Şimdi Ara

Bu sistemle bile frame alamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Flight simulator deluxe oynuyorum.Denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim ama en fazla aldığım frame 30..Millet daha düşük sistemle 70-80 alırken ben neden alamıyorum anlamadım.İşletim sistemim türkçe vista 64 bit..

Ati tray tool bu işletim sistemi ile çalışmıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim

SİSTEMİM
    Anakart : Asus M3A32-MVP Dlx-Wifi AMD 790FX AM+2 DDD2 1066
    İşlemci : AMD Phenom 9500 2.2 Ghz Quad Core 2 Mb AM2+
    Ekran Kartı: Sapphire HD3870 512 M DDR4 PCI-E Dual Dvi
    Ram : Kingston 2 GB DDR2 Ram 1066 Mhz CL7 Dual
    HDD :500 Gb Seagate 7200rpm 32mb CACHE NCQ Sata-2
    Kasa :Atx Raidmax RX9-GT 430 Watt

• fps limiti olabilir oyunda. netten araştırıp bunu kaldırma yollarını bulabilirsin.eğer başka oyunlardada düşük fps alıyorsan o zaman sorun var demektir.
  • Yok hocam fps limitini unlimited yapıyorum..Acaba ekran kartının bios versiyonundamı bir sorun var diyede düşünmüyor değilim..
  • dediğim gibi başka oyunlardaki performansı da yazarsan sana ona göre öneride bulunabiliriz.
  • catalyst ten yüksek kalite seçilidir oyundanda kaliteyi açınca böle olur ben catalyst ten en uygun kalite yi seçince furmarktan max 30 fps alıyorum ama yüksek performans seçiliyse 77 FPS alıyorum
  • ya bide o fligh simulator oyunlarında bi dengesizlik var eskiden hatırlıyorum 2600pro ile çok kötü sonuçlar alıyodu.(fx5200 daha iyi performasn vermişti)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.