Şimdi Ara

Bu site Güvenilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az önce facebookta bir reklam gördüm 799 TL ye KVK Galaxy Note 3 Sattıklarını idda ediyorlar mantıken bu imkansız piyasası 2.000 TL olan bir telefonu nasıl yarı fiyatından daha ucuza satabiliyorlar bunu merak ettim. Daha önce bu sekilde alışveriş yapan varsa fikirlerini paylaşabilirmi Eğer iş gerçekse an itibari ile 2 tane sipariş vericem. Şimdiden teşekkürler

Link :http://kvkgalaxymarket.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlone06 -- 15 Aralık 2013; 0:14:31 >

• Güncel
  • Aman kardeşim böyle sitelerden kesinlikle alış veriş etmeyin ben bunları araştırdım öncelikle KVK ile alakaları yok..adresleri sahte bide saçma sapan maddeler koymuşlar sitelerine...ben bunları aradım adamların dolandırıcılığı şurdan belli bu telefonlar kampanyada imiş ürünü istedikten 1 saat sonra verdikleri hesaba para yatması gerekiyormuş yoksa maddeler doğrultusunda dava açılıyormuş.bide siteyede aynı fatura kesiliyor biz defalarca denedik hangi isim girilirse girilsin aynı fatura kesiliyor.sahte fatura düzenliyorlar bunların cezası 5 yıl bunları biliyorlardır herhalde.biz bu siteyi bilişim suçlarına şikayet ettik bunlara kazık çakmak gerekir.KESİNLİKLE FACEBOOKTA Kİ REKLAM SİTELERİNDEN ALIŞVERİŞ ETMEYİN...
  • güvenli değil uzak dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.