Şimdi Ara

Bu site hesap Çalıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet her yıl olan enayilere bende eklendim konuyu ne diye açayım bilemedim. Umarım bir moderatör silmez bu konuyu rica ediyorum. Kinliyim steam hesabım çalındı, epostası değiştirilmiş. Bugün çalındı geri alabilirmiyim bilmiyorum? içinde değerli eşya falanda yok yani sadece oyunlar var. Hesabım çalındığı için çalanlara karşı bir nefretim var. Bu nefreti nasıl atarım onu da bilmiyorum.

Hacker olsam hacklerim herşeyi yaparım, hayatını karartırım değilim. Avukat olsam hacker tutar dava açarım. herneyse konuyu anlatayım.

Ben souls oyunlarını seven biriyim zamanında steam tl iken souls oyunlarının bazılarını elden ring, sekiro ve başka oyunlar aldım dark souls'lar eski diye almadım. Checkpoint noktası sıkıntısı varmış diye.

Sekiro ve Elden ringi yalayıp yuttum. Sonra eski soulslara bakayım dedim. Ama para yok dolar oldu ve remestered niyetine 3.seçeneği seçmemizi istiyorlar(bilen bilir donu aşşağı indir seçeneği)

Dün ününden dolayı torrenti indirdim. Sonra ise şöyle bir siteye girdim.

https://0.torrentoyunindir.com/dark-souls-iii.html/4

Bu sitede indirilenleri indirdim kurduğum şeyin sıkıntılı olduğunu düşündüm sonra bir kurup ardından hızla silersem birşey olmaz dedim.

Kurdum baktım harbi sıkıntılı gibi hemen kapattım, sildim windows defender ile taradım. Falan filan işte baktım sıkıntı yok gibiydi sonraki gün hesaba giremiyorum.

Araştırdım almaya çalıştım en son desteğe bir eposta gönderebildim.

Şuan bekliyorum ama sinirliyim intikam istiyorum. Evrt hesabımı belki alıcam ama benim olana dokunan o insana ceza çektirmek istiyorum. Fakat yapamıyorum en azından şuanlık. Bende yapabileceğim en mantıklı şeyi benim gibi enayi olmamanız için siteyi gösteriyorum aranızda beyaz hacker varsa patlatabilir buyurun. YOK EDİN

Yoksa bile korsan oyun indirmeyin. Umuyorumki hesabım gelir. Buraya yazarken hem utanıyorum hemde düşünüyorum burayı nasıl daha fazla yakarım diye link paylaştığım için sıkıntı oluşabilir sanarım foto çekip paylaşmak daha mantıklı olacaktır

Bugün antivirüs programları kurdum. Bugün öğrenilecek ders nedir diye sorarsanız. Yok yani param yoktu istedim ama popomda patladı. Yarında reşit olma günüm steam destek mükemmel bir hediye verir yani benim olanı bana verir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordcain -- 10 Aralık 2024; 0:21:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.