Şimdi Ara

Bu siteden telefon alınır mı yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.electromediamarket.com/index.php?route=product/category&path=180

bu siteden bakıyorum iphone 5 inanılmayacak bi şekilde 900 tlye satılıyor s4 de 1000 tl ve yorumların hepsini okudum herkes aynı soruları sormus ve 2 yıl kvk garantili olduğunu söylüyorlar ve replika ürün olmadığınıda. Aldıktan sonra kvkya götürüp orjinal olduğunu teyit ettirende var ne kadar gerçek bilmiyorum. ama internetten araştırdığımda siteyle alakalı birşey bulamadım. ayrıca site hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yertinc -- 9 Ağustos 2013; 2:25:58 >

• Hala var mi bilmiyorum yillar önce de sokindirim diye bi site vardi o da ucuz satiyodu ama mimliydi biraz bu da öyle olmasin göze alabiliyorsan al ama az bir fark icin degmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Hala var mi bilmiyorum yillar önce de sokindirim diye bi site vardi o da ucuz satiyodu ama mimliydi biraz bu da öyle olmasin göze alabiliyorsan al ama az bir fark icin degmez

mimliydi derken ? bide az bir fark değil 1.100 fark var ıphone 5 anlayamadım bende
  • Alan Bir Arkadaş Yok Mu ?
  • Kargo süresi 10 gün filandi bir arkadas cihaz ayıplı cıktıgı icin iade etmis ama parasini alamamisti piyasadan o kadar fzla farkla satamaz bit yenigi vardir bildigin yerden daha ucuz telefon al daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kargo süresi 10 gün filandi bir arkadas cihaz ayıplı cıktıgı icin iade etmis ama parasini alamamisti piyasadan o kadar fzla farkla satamaz bit yenigi vardir bildigin yerden daha ucuz telefon al daha iyi

teşekkürler yardımınız için bugün gidip aveadan s4 aldım kendime :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yertinc

quote:

Kargo süresi 10 gün filandi bir arkadas cihaz ayıplı cıktıgı icin iade etmis ama parasini alamamisti piyasadan o kadar fzla farkla satamaz bit yenigi vardir bildigin yerden daha ucuz telefon al daha iyi

iyi yapmışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yertinc

quote:

iyi yapmışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkürler dostum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.