Şimdi Ara

bu siteler güvenilir mi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotoğraf makinesi almak konusunda

gold bilgisayar
    weblebi
    aydınlar

siteleri güvenli mi.. lütfen daha önce alışveriş yapan ve bir sorun yaşayan varsa bildirsin..ve siparişler takriben kaç günde gidiyor ankaraya bilen varsa sevinirim..

• diğerlerini bilmiyorum ama Gold bilgisayarı şiddetle tavsiye etmiyorum...
  • neden peki aydınlatırsanız iyi olur
  • Evet, ayrıca acıklamanızı kanıtlarla yaparsanız sevınırız. Buyrun...
  • orda adamla birbirimize giriyorduk genel mudur muymus neymis.. ben anlamadım ne oldugunu.. Bu konuda aslında konusmak istemiyorum aklıma geldikce aldıgım urunu kullanasım gelmio..
    Aldıgım urunde sorun cıktı bir turlu deistirtemedim..ustelik yasal hakkım icinde (7 gun icinde).. Baska gold a gittim ordada oyaladılar.. aleti aldılar beklettiler deistiricez dediler bi sonra paranızı geri vericez dediler bu gun git yarın gel .. yarın gidersin onay almadım deistiremiyoruz diyor ... adam. YA neyse canımı sıktılar ve bir cok kisinin daha böle ..
    Ayrıca Sorguya cekilir gibi kanıtlayın vs ne demek oluyor??buraya aldıgım urunun faturasını vs de pasteleyim mi?
  • aydınlatırsanız benim için daha iyi olur demiştim ben.. yani başınıza ne geldi ki böyle dediniz.. alacak olanlara da ibret olsun hesabı..
  • sözüm size değildi..tabiki anlatılıır.. Ama kanıtlayın gibi smileyleri sevmiyorum.. sanırım rahatsız oldum.. bunun kanıtlanacak bişeyi yok .. Gold pc forumda cok konusulmus bir kurulustur.. Genelliklede musterilerini uzmustur.. Eger arama motoru calısıyorsa arayıp bakabilirsiniz.. bu konuyu ben canım yanıdıgı zaman yazmıstım zatem foruma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen ordan alışveriş yapmadım ama pcgold forumda en şikayetçi olunan firmalar arasında başı çekiyor. Şu sıralar pek yok. ya millet alışverişi kesti ya da firma düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lezgan

arkadaşlar fotoğraf makinesi almak konusunda

gold bilgisayar
    weblebi
    aydınlar

siteleri güvenli mi.. lütfen daha önce alışveriş yapan ve bir sorun yaşayan varsa bildirsin..ve siparişler takriben kaç günde gidiyor ankaraya bilen varsa sevinirim..

Arkadaşım ben samimi ve iyiniyetli bir şekilde soruyorum. Neden elektronik marketlerden almıyorsun. Kendine birinci dereceden muhattab bulursun hem. Fiyat ucuz dersen bence yanılıyorsun. araştır fark çok azdır. Ama yinede kendin bilirsin. Düşüncelerine saygı duyuyorum.
  • aydınları tavsıye ederım
  • Aydınlar gayet büyük bir şirket. Yalnız nerden alırsan al malzemeyi almadan önce telefon edip ellerinde olup olmadığını sor ve sipariş verdikden sonra kaç gün için gelir diye tel.den görüş mutlaka. ok
  • karizmanihat arkadaşım.. ben de isterim makinayı görerek almayı.. ama ankarada pek bi yer bilmiyorum.. elektronik mağazası olarak teknosa var mesela.. o da intenette 500 milyon olan a520 yi 645 milyona satıyor..gerisini sen hesab et artık..yaa arkadaşlar gerçekten internetten almayayım mı bişey gelir mi başıma bi akıl verin
  • gold dan mmc siparişi vermiştim internette stokta var yazıyordu yokmuş.sonradan paramı iade ettiler.pek ilgilenmiyolar şimdi nasıl bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.