Bildirim
bu siteyi bilen var mı???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda genelde herkes bilir çokçada konuşuldu. Güvenilir site. Bende Pentax K-X aldım ordan. -
iyi ya güvenilir siteyse garantisi filanda var diolar. sen pentax deyince ona da baktım güzel makine ama o kadar para yok bide mezuniyet filan var acil bişeler aliyim diorum kararsız kaldım valla :) -
güvenilir sitedir için rahat olsun -
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. -
Bende güvenilir olduğunu düşünüyorum arkadaşım. -
Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuhenesya
Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni.
benimi kastediyorsun hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: yuhenesya
Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni.
Tüh yakalandık -
gittigidiyorda daha ucuza buldum ya. kapıda ödeme olsa güvencem ama sorun çıktı filan artık yapmıoz dedi gerçi onlarda gg üzerinden baya satış yapmışlar güvenilir gibi duruyo -
Nerde daha ucuzsa ordan alabilirsin. Evet bizamerikadayız gg üzerindende satış yapıyomuş. Diğer satıcılarla ürünün refurnish olup olmadığını konuşun gerçi kötü birşey değil ama belki istemeyebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X