Şimdi Ara

bu siteyi bilen var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizamerikadayiz.com bu siteyi bilen var mı arkadaşlar canon ixus 300 hs almak istiyorumda burada uygun fiyata 12 ayda garanti veriolar bu siteden haberi olan var mı???

• Forumda genelde herkes bilir çokçada konuşuldu. Güvenilir site. Bende Pentax K-X aldım ordan.
  • iyi ya güvenilir siteyse garantisi filanda var diolar. sen pentax deyince ona da baktım güzel makine ama o kadar para yok bide mezuniyet filan var acil bişeler aliyim diorum kararsız kaldım valla :)
  • güvenilir sitedir için rahat olsun
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
  • Bende güvenilir olduğunu düşünüyorum arkadaşım.
  • Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhenesya

Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni.

benimi kastediyorsun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhenesya

Bir de böyle site sahibi mesajları olabilir forumda dikkatli olmak lazım. İki kullanıcınında profilini dolayısıyla geçmiş mesajlarını görememek meraklandırdı beni.

Tüh yakalandık
  • gittigidiyorda daha ucuza buldum ya. kapıda ödeme olsa güvencem ama sorun çıktı filan artık yapmıoz dedi gerçi onlarda gg üzerinden baya satış yapmışlar güvenilir gibi duruyo
  • Nerde daha ucuzsa ordan alabilirsin. Evet bizamerikadayız gg üzerindende satış yapıyomuş. Diğer satıcılarla ürünün refurnish olup olmadığını konuşun gerçi kötü birşey değil ama belki istemeyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.