Bildirim
Bu soğutucu kötü mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bildiğim kadarıyla oldukca performanslı bir model, noctua nh-d14 kadar performans veriyor diye kalmış aklımda. -
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Hocam bildiğim kadarıyla oldukca performanslı bir model, noctua nh-d14 kadar performans veriyor diye kalmış aklımda.
Ürünü satın aldım performansı iyi. Resimdeki gibi bağlantısını yaptım bir sorun yaşar mıyım. Uzun vidanın anakarttan geçtiği yerler için kutudan izole edecek bir şey çıkmadı. Direkt takarak vidalarını sıktım uçlar anakarta tam temas ediyor siyah kalınca bir boya var ama ilerde sorun yaşatır mı emin olamadım. Eski sıvı soğutucuda uçlara geçirmek için plastik aparat vardı.
https://i.hizliresim.com/zJ45mY.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknet -- 13 Ekim 2017; 0:11:24 >
-
Hocam yanlış anlamadıysam, back plate in vida geçen yerlerinden bahsediyorsunuz. Ben yerinizde olsam ne olur ne olmaz deyip bir kaç kat izole band sarardım. Vida geçen yeri delersiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 13 Ekim 2017; 7:40:14 > -
Kullanma kılavuzunda o şeilde gösteriyor, AM4 destekli yeni versiyonlarında backplate gönderdiğim resimdeki gibi uçları daha uzun gibi veya ince. Kutudan bant ve aparat çıkmıyor. Satın aldığım yere sordum cevap bekliyorum. Zamanla titreşim nedeniyle sürtünme yaparak anakarta zarar verir mi sizce. Cevaplar için teşekkürler. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X