Şimdi Ara

Bu soğutucu kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aceleye getirdim aldım hiçbir sitede incelemesi test sonuçları yoktur Türkçe kaynak yönünden eksiklik var. Neden kötü mü eski model olduğu için mi. İkinci revizyon AM4 destekli ama i7 işlemci için aldım.

• Hocam bildiğim kadarıyla oldukca performanslı bir model, noctua nh-d14 kadar performans veriyor diye kalmış aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam bildiğim kadarıyla oldukca performanslı bir model, noctua nh-d14 kadar performans veriyor diye kalmış aklımda.

Ürünü satın aldım performansı iyi. Resimdeki gibi bağlantısını yaptım bir sorun yaşar mıyım. Uzun vidanın anakarttan geçtiği yerler için kutudan izole edecek bir şey çıkmadı. Direkt takarak vidalarını sıktım uçlar anakarta tam temas ediyor siyah kalınca bir boya var ama ilerde sorun yaşatır mı emin olamadım. Eski sıvı soğutucuda uçlara geçirmek için plastik aparat vardı.
    https://i.hizliresim.com/zJ45mY.jpg

Bu soğutucu kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknet -- 13 Ekim 2017; 0:11:24 >

• Hocam yanlış anlamadıysam, back plate in vida geçen yerlerinden bahsediyorsunuz. Ben yerinizde olsam ne olur ne olmaz deyip bir kaç kat izole band sarardım. Vida geçen yeri delersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video ve resimlerdeki uygulamaya bakın
    HiTechLegion ve soğutucuyu tasarlayan mühendis sorun etmediyse siz de boş yere zaman kaybetmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 13 Ekim 2017; 7:38:1 >
  • Bu soğutucu kötü mü?

Bu soğutucu kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 13 Ekim 2017; 7:40:14 >
  • Kullanma kılavuzunda o şeilde gösteriyor, AM4 destekli yeni versiyonlarında backplate gönderdiğim resimdeki gibi uçları daha uzun gibi veya ince. Kutudan bant ve aparat çıkmıyor. Satın aldığım yere sordum cevap bekliyorum. Zamanla titreşim nedeniyle sürtünme yaparak anakarta zarar verir mi sizce. Cevaplar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam yanlış anlamadıysam, back plate in vida geçen yerlerinden bahsediyorsunuz. Ben yerinizde olsam ne olur ne olmaz deyip bir kaç kat izole band sarardım. Vida geçen yeri delersiniz.

Eski soğutucumun parçalarına baktım tam oturdu diyebilirim sorun kalmadı. Teşekkürler arkadaşlar.

Bu soğutucu kötü mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.