şimdi size sölüyorum şimdi hani sox clubun resmi varya o SOS dur SOM ve SUN kutusu yeşildir.ok şu konuyu kaptın. acc ktuları küçüktür. ve öle olmazlar. acc kutusu değildir. oyuna girsem kanıtlıycam. ama traffik var.şimdi nomad şu konuyu kapatsın
bnm degıl kı :D
quote:
Orjinalden alıntı: *siteci*
arkadaş onu çantana alıpda bakmak daha kolay olmazmı?
sosun takı
tabi ya düsünemedik AmyLee ne diodum bende bu arada Evanescence artık konserlere ara werio yeni album fln çalışmlarıda yok amylee: artık ewlenip çocuk sahibi olucam dedi
quote:
Orjinalden alıntı: £¢h¡n
Ya arkadaşlar herkes atıp tutuyor. O kutu aksesuar kutusu. Tabi SOS, SOM ve SOSUN. Onun bunun kutusu değil. Yani yüzük, küpe vb.
Yakından gösterip de milleti kandırmayalım uzakta durursan o kutu küçük gözükür acc kutusu
quote:
Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor
Yakından gösterip de milleti kandırmayalım uzakta durursan o kutu küçük gözükür acc kutusu
evt ya bnde yeni caktım baksanıza tavsandan bıle kucuk bende sosun kutu sanmıstım
takı o yaw
ya üfff kapatın şu konuyu kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: bushidoo
ewt olabılır ...ama daha kucuk kutu olurdu o zmn :S
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
sos acc kutusu galiba
normal item kuts-usundan büyük değil sox acc kutusu işte
sox acc olamaz onnar kucuk oluo !
sos-som takı..
ne gerek war sormana al kutut bak ne olduna sos elbise weya silah olmadıgı kesin
Milleti kandırmayalım hocamAynı resmi uzaktan cek @imPsYcHo @bushidoo
bn cekmedım kardesım cekmıs...We ayrıca kardesımede cıkmamıs ok?
heee ayrıca yazılarda kufur ıcerdıgı ıcın kapattım...
NORMAL TAKI KUTUSU
normal mı :S
evet yaw bu normal kutu oyunda sos som aksesuar attım yere baktım siyah ve aşırı parlak sosunda aynı öyle ama bu normal işte.