som kutusumu.... Rofl... sanırım sosun ama sanmam... daha once hiç bole bişe gormedim
ne hortlatıyonuz eski konuları NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NE SOM NE SOS NEDE SOSUN SADECE TAKI
quote:
Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR
Rofl...
ROFL ne demek?!?
Benim ilk defa gördügüm kesin
sos yuzuklerın kotusu
quote:
Orjinalden alıntı: _IBLIS_
ne hortlatıyonuz eski konuları NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NORMAL TAKI KUTUSU NE SOM NE SOS NEDE SOSUN SADECE TAKI
sakin kardeş bencede öle,[sox kutular daha farklı parlar şimdi aklıma geldi :D
Resime biraz mantıklı bakan NORMAL TAKI KUTUSU olduğunu rahatlıkla anlar..
Tavşan ile kutu yanyana ve Kutu tavşandan daha küçük ! Kesinlikle takı kutusu...
ring-earring-necklace kutusu
hepsi hikaye bu ne sos ne sosun ne som hiçbiri değil gorumda bi kaç kişi dogru tahmin etmiş bu aksesuar kutusu arkadaşlar. yani yüzük yada kolye.
uyduran arkadaşlarada bravo yaniiiiii
galiba sos kutusu filan sihay parlar
bu yeşil
notmal bir acc. kutusu küçük ve kırmızı olur
bu yesşil pk2
quote:
Orjinalden alıntı: LoRdUmSu
galiba sos kutusu filan sihay parlar
bu yeşil
notmal bir acc. kutusu küçük ve kırmızı olur
bu yesşil pk2
lan cafede sro olsa ilk işim bi acc alıp yere atıp kutusunun resmini çekmek olacak. küçük yeşil kutu acc kutusudur soX acc ların kutusu kırmızı oluuuuuuuur
abi al kendin bak bize nie soruyon yauw anaaa
olum normal acc kutusu
quote:
Orjinalden alıntı: safaz
arkadaslar acı ama gercek o kutu sosun kutusudur bendenıze tamı tamına 2 kez cıkmıs olup tanesı 20 mılyondan satılmıstır
takıların 20m edebildiğini bilmiyodum ama doğru sox kutusu takı ama
quote:
Orjinalden alıntı: KRaaL54
SOM KUTUSUbana çıkmıştı bundan bu som%100
salla bu sos acc.kutusu
Normla Bir Takı Sos Som Sun Deil yani Normal.
tahmin yürüteceğinize arkadaşa sorun
itemi kendisi yere atmış ayrıca.post kasmak için bir yol sadece..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme