Şimdi Ara

bu soru çok soruluyor ama uzman arkadaşlar ilgilense memnun kalırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı tavsiyesi almak istiyorum bu sorulardan sıkıldığınızı biliyorum ama seçenek çok olunca ve işten anlamayınca insan çıkmazda kalıyor

Sistemim
    KASA:Asus gerçek 300 wat veriyor
    ANAKART: Asus M4N68T-M- socket AM3- Dual-Ch.DDR3 1800 OC PCIex 16- SATA 3Gb/s- 8CHHD Audio
    İŞLEMCİ: X4 965 AMD Phenom IIX4 Processor 3.4 Ghz True Quad-Core Desing- 8.0 MB total Cache- Socket AM3 w/Heat sink fan
    BELLEK: Kingston KVR1333D3N9/2G

Bütçem çok iyi değil orta düzey 100-150 tl arası işimi görebilecek bir ekran kartı bulabilirmiyiz. Bu arada 3ds max le uğraşıyorum. Ayrıca oyun merakım var son çıkan oyunlarda full düzeyde olmasada oynamak isterim. Sanırım çok şey istiyorum İlginiz için şimdiden teşekkürler...

• Birde şu soruyu sormak istiyorum anakart üzerinde Expension slot olarak
    IxPCIe xI6
    IxPCIe xI
    2x PCI

slotları var. bir çok ekran kartında PCI express 2.0 yazıyor benim anakarttaki slotlar 2.0 slotlara uygun değilmi dahamı az gelişmiş bir slot sistemi bu konudada yardımcı olabilirmisiniz PCI exspress 2.0 olan kartları sistemimde kullanabilirmiyim
  • psu 300w oldugu için önerebileceğim kart hd 4670 olur.
    psu daha sağlam olsa ikinci el hd 4850 olabilirdi.
  • Ati hd 4670

Tam 150 lira

http://www.netsiparis.com/detay/12831281097/VGP-SAPPHIRE-ATI-HD4670-128BIT-1GB-DDR3-AVIVO-16X

DDR3 128 bit 1gb

Ama 300 w yetersiz kalabilir.
  • ço teşekkür ederim özellikle 1.6 lık slota uyumlu bir kart sanırım 2.0 lar sıkıntımı olur acaba
  • Eğer sıfır olmak zorunda değilse ikinci el bakmanızda fayda var, böylelikle aradığınız fiyat aralığında sıfır alabileceğiniz karttan daha performanslı bir kart almış olursunuz.
  • Bu bütçeye ve sisteme en iyi performansı GT240'tan alırsın.

http://www.netsiparis.com/detay/12821480070/PALIT-GT240-512-128B-DDR5-CRT-DVI

En kısa zamanda da min. 350-450w bir psu almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 31 Temmuz 2010; 0:46:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence birazdaha para biriktir oyun için istiyorsan enazından bir Hd 4850 veya GTS 250 al derim

• dostum işlemcine bakılırsa anakartın çok da eski değildir ve pci-e 2.0 uzun süredir standart oldu. o anakart 2.0 dır kesinlikle. 1.6 diye bi versyon yok zaten. farzedelimki anakart eski ve pci-ex 1.1 yinede alacağın ekran kartına kesinlikle performans kaybı yaşatmaz. 5870 muadili ve üstü kartlara belki darboğaz yaşatır 1.1.
  • bu arada anakart modelini yazmışsın zaten görmemişim. o anakart 2.0
  • güç tasarruflu 9600 veya 9800 kullanabilirsin 300W PSU ile. hatta normal 9600GT bile kullanılabileceğini düşünüyorum...
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. bugün saphire nin ati 1 gb hd4670 ddr3 128 bit lik kartını aldım. sistemime deneme maksatlı crysis i kurdum ve ekran çözünürlüğü dahil bütün gelişmiş denetimleri full yaptım hiç takılma olmadan oynuyor. tekrardan yardımlarınız için teşekkürler bu arada ekran kartı sıcaklığı oyundan hemen çıkınca bakıyorum 46 derece normalmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agiradam

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. bugün saphire nin ati 1 gb hd4670 ddr3 128 bit lik kartını aldım. sistemime deneme maksatlı crysis i kurdum ve ekran çözünürlüğü dahil bütün gelişmiş denetimleri full yaptım hiç takılma olmadan oynuyor. tekrardan yardımlarınız için teşekkürler bu arada ekran kartı sıcaklığı oyundan hemen çıkınca bakıyorum 46 derece normalmidir.

öncelikle hayırlı olsun. 46 C çok iyi bir sıcaklık gerçekten. fakat Crysis te herşeyi full yaptığına asla inanmıyoruz ama mutluysan , gerisi boş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

aa,af ve gölgelere falan dikkat etmemiş olabilir arkadaş yeni oyunlara aşina değilseekran çözünürlüğünü full yaptım derken de kendi ekranının doğal çözünürlüğünü kastediyor olabilir.19"wide ekranı vardır mesela çözünürlüğü 1440.900 dür.

evet öyledir zatende , 1024*768 de bile tüm detaylar orta , AA kapalı iken oynanabilir olur oyun. ama dediğim gibi , memnunsan sorun yok.

• :)

1024x768 ayarlarınıda yükseltebiliyorum en üst kademesinde tam performans vermiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.