Şimdi Ara

Bu soru tiplerini ezberleyerek yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açık lise matematik sınavına gireceğim, sınavda çıkacak olan konular şunlar;

1- Permütasyon - Kombinasyon - Olasılık
    2. Fonksiyonlar
    3. Polinomlar
    4. İkinci Dereceden Denklemler
    5. Dörtgenler ve Çokgenler
    6. Uzay Geometri

Ben matematiği baştan öğrenmeye başladım fakat sınava kadar zamanım yok, yani tek çarem soru çözümleri izleyip sadece bu konuların anlatımını izleyerek soru tiplerini ve çözüm yollarını ezberlemek, bu soru tiplerinden ezberleyerek geçebilir miyim?

• Uzay geometrisi kalkti. 1. Oncul imkansiz. Calissan bile yapamama olasiligin oldugu bir konuyu ezberleyerek imkansiz. 5. Oncul de imkansiz geometride soru ezberleme gibi bir olay yok. Cok asiri fazla soru cesidi var ve ufak bi cizgiyi farkli cizer bakakalirsin soruya. Fonksiyonlar konusu gordugumuz cogu konunun temeli. Fonksiyonsuz lti falan cok zor. Hem cok asiri fazla soru cesidi var. Oncullu sorularda cok ufak ayrintidan gocertebiliyorlar. Bu yuzden mikail hoca 30, br bilmem kac saatte anlatiyor. Polinomlari belki yaparsin ama oradan yaratici soru sorabiliyorlar. Yamulabilirsin de.

Ekleme acik lise sinavi icin sormussun. Ben yks icin yazdim bunlsri. Acik lise icin bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 29 Kasım 2018; 18:47:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uP
  • açık lisede pek zorlamıyorlar diye biliyorum.birer konu anlatım video izleyip 2 şer test çözsen fullersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

açık lisede pek zorlamıyorlar diye biliyorum.birer konu anlatım video izleyip 2 şer test çözsen fullersin.
    Hocam benim matematiğim şu an sıfır dediğim gibi, antrenmanlarla mat. çalışıyordum fakat sınava yetişmeyeceği için ara verdim.

Şimdi bu konulara çalışmaya başladım da permütasyon - kombinasyonun bazı sorularını yapıyorum da diğerleri çok zorluyor tam anlamadığım için, izleyebildiğim bütün konu anlatımlarını izleyip çevrimiçi test çözsem sorunsuz geçer miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematikte nasıl temel atarım ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.