Şimdi Ara

bu sorun giderilmemiş miydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya bu sorun giderilmemiş miydi?
    biraz önce konu dışına tıklarken çıktı

• +1
  • +2
  • bende de demin otomobil bölümünde çıktı.

aman forum hızlansında ben sql hatasına da razıyım
  • +3
  • +4

bana iki kere üst üste çıktı kansız sql
  • deadlock giderilen sorunun ismi

bu timeout hem o kadar sık çıkan bir hata değil
  • VAlla bilemiyorum.Diğer forum sitelerinden cazip teklifler alıyoruz.Bu işi kıvıramayacaksanız bilelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

VAlla bilemiyorum.Diğer forum sitelerinden cazip teklifler alıyoruz.Bu işi kıvıramayacaksanız bilelim.

• Herkesin kendi hür irdesi var isteyen istedigini yapar istedigi yere gider buna karışamayız

DonanimHaber Yonetimi sizlere daha iiyi bir paylaşım ortamı sunmak için uğraşıyoruz ama sizin yaptıgınız tek şey sürekli bardagın boş tarafını görmek ve sürekli bunu gözümüze sokmak birazda dolu yanını görseniz
  • efsane gerimi dönüyo ne

forever sql
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Herkesin kendi hür irdesi var isteyen istedigini yapar istedigi yere gider buna karışamayız

DonanimHaber Yonetimi sizlere daha iiyi bir paylaşım ortamı sunmak için uğraşıyoruz ama sizin yaptıgınız tek şey sürekli bardagın boş tarafını görmek ve sürekli bunu gözümüze sokmak birazda dolu yanını görseniz

Amma da alıngan oldunuz. Bütün modlar mı böyle yoksa sadece "Derebeyler" mi?..Kovulmadan gitmem ben

• SQL geri gelsede bana koymaz ben [SQL] diye clan yaptım kendime bea FoReVeR SQL
  • SQL i o kadar ay çektik alıştık şimdi gelse kaç yazar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.