ya bu sorun giderilmemiş miydi? biraz önce konu dışına tıklarken çıktı
+1
+2
bende de demin otomobil bölümünde çıktı.
aman forum hızlansında ben sql hatasına da razıyım
+3
+4
bana iki kere üst üste çıktı kansız sql
deadlock giderilen sorunun ismi
bu timeout hem o kadar sık çıkan bir hata değil
VAlla bilemiyorum.Diğer forum sitelerinden cazip teklifler alıyoruz.Bu işi kıvıramayacaksanız bilelim.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
VAlla bilemiyorum.Diğer forum sitelerinden cazip teklifler alıyoruz.Bu işi kıvıramayacaksanız bilelim.
Herkesin kendi hür irdesi var isteyen istedigini yapar istedigi yere gider buna karışamayız
DonanimHaber Yonetimi sizlere daha iiyi bir paylaşım ortamı sunmak için uğraşıyoruz ama sizin yaptıgınız tek şey sürekli bardagın boş tarafını görmek ve sürekli bunu gözümüze sokmak birazda dolu yanını görseniz
efsane gerimi dönüyo ne
forever sql
quote:
Orjinalden alıntı: aSSembLy
Herkesin kendi hür irdesi var isteyen istedigini yapar istedigi yere gider buna karışamayız
DonanimHaber Yonetimi sizlere daha iiyi bir paylaşım ortamı sunmak için uğraşıyoruz ama sizin yaptıgınız tek şey sürekli bardagın boş tarafını görmek ve sürekli bunu gözümüze sokmak birazda dolu yanını görseniz
Amma da alıngan oldunuz. Bütün modlar mı böyle yoksa sadece "Derebeyler" mi?..Kovulmadan gitmem ben
SQL geri gelsede bana koymaz ben [SQL] diye clan yaptım kendime bea FoReVeR SQL
SQL i o kadar ay çektik alıştık şimdi gelse kaç yazar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme