Şimdi Ara

Bu sorun neden olur? 8800gt mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: celep84

quote:

Orjinalden alıntı: samwet

bence kaliteli bir psu al,,elindeki raidmax psu larını ayrı olarak mı satın aldın bilmiyorum ama aldığım raidmax sagıtta kasa ile birlikte gelen psu çok kalitesizdi benim kinin üstünde de 460 watt yazıyordu

430 wattlık raidmax, kasada vardı zaten. 460 wattlık high power'ı ayrıca almıştım.

celep84
    bendede zotac amp var seninkide sonic yani kendiliğinden overclocklu bizim 8800gt yani ...
    ben riva tuner ile core clock, shader, ve memory speed leri biraz düşürünce sorun halloldu...
    senin sonic çekirdek :650 mhz bellek :1900mhz(950*2) bunları 50mhz düşür.. çekirdeği 600mhz, belleği 1800mhz yap(900*2) ve dene.

• quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Sorunun ram veya psu olduğunu düşünüyorum ama benim sistem de seninkinin benzeri (2.13 c2duo, msi 8800gt, 2*1gb kingston 667 ram, enermax 450 watt psu) ve hiç böyle bir problem olmuyor. O yüzden sorunun yüksek ihtimalle ram lerden kaynaklanıyor. Eğer 2 tane 1 gb ise birini çıkartıp tekrar dene, eğer tek parça ise ram slotunu değiştir, başkasından denemek için başka bir ram alıp onu takıp dene ve ram olup olmadığından emin ol derim.

ramlerden birini çıkarıp denedim. uzun süre crysis ve bioshock oynadım. bir resetleme olmadı. ram gibi anlaşılıyor sorun. diğer ramle de deneyip son durumu yazacağım.
  • 8600gtdede aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: celep84

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Sorunun ram veya psu olduğunu düşünüyorum ama benim sistem de seninkinin benzeri (2.13 c2duo, msi 8800gt, 2*1gb kingston 667 ram, enermax 450 watt psu) ve hiç böyle bir problem olmuyor. O yüzden sorunun yüksek ihtimalle ram lerden kaynaklanıyor. Eğer 2 tane 1 gb ise birini çıkartıp tekrar dene, eğer tek parça ise ram slotunu değiştir, başkasından denemek için başka bir ram alıp onu takıp dene ve ram olup olmadığından emin ol derim.

ramlerden birini çıkarıp denedim. uzun süre crysis ve bioshock oynadım. bir resetleme olmadı. ram gibi anlaşılıyor sorun. diğer ramle de deneyip son durumu yazacağım.

aynı çip numaralı ramleri kullan.farklı çip ve numaralar sorun çıkartıyor

• dostum bende yeni p35ds3l anakart ve ocz gold edition ram aldım eve geldim senin kipi hoparlörden ses gelip mavi ekran cıkıo ve restart cekiodu servise götürdüm anakartla ram uyuşmadı dediler ve a-data ile değiştirdim problem kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.