Şimdi Ara

Bu sorun nedir? ÇÖZÜLDÜ (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şudur. Karakter ile seri şekilde ileri geri yaptığımda sanki bir şeye takılıyormuş gibi yalpalıyor direk tıkladığım yere gitmiyor.. Bilgisayarımın özellikleri iyi zaten önceden de böyle bir sorun yoktu. Oyunu sildim baştan yükledim fayda etmedi..

Bu sorun nedir? Nasıl çözebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum..

ÇÖZÜM: 2 defa oyunu silip yüklememe rağmen düzelmemişti hextect repair tool ile komple silip yükledim düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speciaa -- 5 Mayıs 2017; 17:30:6 >

• Videyo yooooh
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    yüklemeyi beceremedim siteye yüklendi de mesaja ekleyemedim.
  • Video eklenmiştir. Riot ticketıma bakıp bakıp günlerdir bir cevap yazamıyor..
  • Ayarlardan hareket öngermeyi kapat bazıları böyle oynuyor ama bu açıkken nasıl dodge atıyorlar anlamıyorum vallahi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan değilmiş. Oyun dosyalarında bozukluk varmış galiba. Kendi elimle komple silip oyunu 2 kere baştan yüklememe rağmen düzelmemişti. Riot tickettan hextect tool diye bi program atmış onla silip baştan yükledim düzeldi..
  • speciaa S kullanıcısına yanıt
    Rito ne anlar kardeş boşuna uğraştırmış o kadar mesela hareket öngörmeyi aç gene böyle olacak bug falan değil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sorun Nedir ?
    5 ay önce açıldı
    Bu sorun nasıl çözülür ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Sen haklımışsın kardeş teşekkür ederim. Sorun hareket öngürmedenmiş.. 2 defa kendim 1 defa tool ile yükledim baştan oyunu 50-60 gb download yaptım saatlerce bekledim.. Keşke 2 gün önce yazsaymışın
  • speciaa S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim adalet meydanlarında bol şans :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.