Şimdi Ara

bu sorun sizce ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıkıncı bır ps3 aldım ılkını satıp pişman olduktan sonra sorum su bundan once aldıgım ps3 de kullanıcı adımı kayıt ettırmıstım ve tum demoları muzıklerı felan ındırıyodum ama bu aldıgım ps3 e sadece ımeı adresımı ve sıfremı gırmem yettı otomatık acıldı benım arayuzumde sorum su herşeyı ındırıyorum ama bı turlu filim trailer ındıremıyorum her seferınde (this service is not available in your country/region böyle bir uyarı cıkıyor ne yapmam gerek yardımlarınızı rıca edıyorum iyi forumlar

• Sorun PS3 makina değil, Sony'nin getirdiği bir kısıtlama bu.... Makinamı hiç değiştirmediğim halde ben de daha önce film trailerlarını indirip seyredebiliyordum ama artık seyredemiyorum. Makina ile alakalı değil, Sony artık IP kısıtlaması yapıyor movie içeriklerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfnix

arkadaşlar ıkıncı bır ps3 aldım ılkını satıp pişman olduktan sonra sorum su bundan once aldıgım ps3 de kullanıcı adımı kayıt ettırmıstım ve tum demoları muzıklerı felan ındırıyodum ama bu aldıgım ps3 e sadece ımeı adresımı ve sıfremı gırmem yettı otomatık acıldı benım arayuzumde sorum su herşeyı ındırıyorum ama bı turlu filim trailer ındıremıyorum her seferınde (this service is not available in your country/region böyle bir uyarı cıkıyor ne yapmam gerek yardımlarınızı rıca edıyorum iyi forumlar

Proxy kullanman gerekiyor. PS Store'dan downloadlarda ip sınırlaması yok fakat film ve dizi gibi içerikte ip denetlemesi yapıyorlar ve store'u kullandığın ülkeye ait bir ip'n yok ise o hizmetten yararlanamıyorsun. Proxy kullanırsan indirebilirsin.
  • hocam yardımlarınız ıcın tesekkkuler maa proxy ne :D bıraz yenıyımde kusra bakmayım ..
  • arkadaşlar sorundan anlayan yada benım gıbı başına gelen kımse yokmu yaa bı benmı ındıremıyorum su filim traillerini....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.