Şimdi Ara

BU SORUNU ÇÖZEBİLENE HELAL OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunum şu klavyemin üzerindeki ses kontrol düğmelerine dokunduğum zaman bilgisayar donup kalıyor .mouse hareket ediyorfakat bi işe yaramıyor başlat tuşuna bastığımda da başlat çıkıyor ama bir programı bile açamyorum. bilgisayar daha önce başlatığım işlemleri devam ettiriyor misal messenger çalışıyor ama hiç kimseye yazamıyorum yada yazdıklarına bakamıyorum ama kimin girip kimin çıktığını görebiliyorum...

lütfen yardımmm

• İlginç bir sorun, maus-klavye seti diriver lerini silip tekrar kurmayı denedinizmi ?
  • hemen deniyorum :D
  • evet multimedia klavye oldugu belli.driverini yuklemeniz gerekir eger yuklemediyseniz.
  • arkadaşlar çookkk teşekkür ederim sorun çözüldü. birazda bilgisayarını düzeninden sıkıldığımdan olsa gerek bunun için format bile çekecektim yarın . ama vazgeçtim çok sağolun..
  • bende a4 tech kablosuz klavye mouse seti var. kutunun içinden çıkan driverları yüklediğim zaman aynı sorunu bende yaşıyordum. birden donup kalıodu klavye ve mouse. yeniden başlıtınca çalışmaya başlıyodu fakat bi süre sonra aynı sorun tekrar yaşanıyordu. formatladıktan sonra driverları yüklemedim ve bi dahada hiç problem yaşamadım. çalışsada kullanmayacağım iki üç tuş çalışmıyor şimdi. driver kurmadan çalıştırmayı bi dene bence. kolay gelsin...
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun hepiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahuti.

İlginç bir sorun, maus-klavye seti diriver lerini silip tekrar kurmayı denedinizmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay_633

quote:

Orjinalden alıntı: Lahuti.

İlginç bir sorun, maus-klavye seti diriver lerini silip tekrar kurmayı denedinizmi ?

tamam soruhalloldu sürücüleri kaldırdım tekrar yükledim oldu bitti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.