Şimdi Ara

Bu Sorunu Çözene Heykır Diyeceğiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen istersen konuyu bir de Network bölümünde aç belki orda bilen çıkar.
  • xp professionalde çözülemez bu sorun 10 makina ile sınırlıdır.
  • Sence server'i niçin yapmış olabilirler :)
  • Serveri sadece bu iş için yapmadıkları kesin. ayrıca bu sınırlamanın xp de kaldırılabileceğide bir başka gerçek. Sadece şuan için nereden nasıl yapılacağını bilmiyoruz. Bunuda bi şekilde öğreneceğiz şuan arıyoruz. birisi kilit koyar diğeride maymuncukla kırar misali..

Düzeltme: font küçültüldü büyük font kullanmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaBus -- 21 Mart 2006; 1:18:17 >

• Şöyle bi önerim olucak, işine yararmı bilmiyorum ama

iki farklı klasör oluştur ve paylaştırmak istediğin dosyaları bunlara kopyala. ve diğer clinet olanlara paylaştır

örneğin x ve y

beş bilgisyara x

diğer 6 bilgisayar y

umarım dosyaların boyutu çok fazla değildir.
  • Buda Yemedi Malesef..
  • Evet adamlar yazmis sitelerinde dogrudur. Linkide asagidadir

http://support.microsoft.com/?kbid=314882

Soyle bir cozum onermisler ( bu 10 siniri sabittir degismeyecek ) asagidaki komutu kullanin demisler yani bi paylasilmis dosyanin paylasimini otomatik olarak belirtilen sure sonunda kapatin demisler bu default(varsayilan) olarak 15 dakikaymis bunu dusurun bu soruna kismi olarak bi cozum bulursunuz demisler .

net config server /autodisconnect:time_before_autodisconnect

time_before_autodisconnect: bu bizim belirleyecegimiz sayidir bisey yazmassak varsayilan olarak 15 dakikaymis
  • Ayrica windows 2000 icin 49
    windows 2003 icin 74 sinirlamalari vardir
  • iis kullanmanı tavsiye ederim,, baya bi araştırdım çözümü yok gibi (şimdilik )

bide linux war , kur server clientler xp olsun mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybermad -- 24 Mart 2006; 22:45:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokat

Şimdi sen "paylaştırdığım klasörde bu seçeneği işaretlediğim halde bu klasöre 10 kişiden fazlası bağlanamıyor" mu diyorsun?

Bu Sorunu Çözene Heykır Diyeceğiz

DOSTUM SANA KATILIYORUM...
    BUNU SEÇERSE 10 DAN FAZLA KİŞİYE PAYLAŞIMA AÇILIR...BEN HALA BU MUHABBETİ ANLAMIŞ DEĞİLİM...
  • Öncelikle aşağıda anlattıklarım da yokat kardeşin dediği ayarların aynısını yapıyor. Bir de bu şekilde dene istersen.

İlk önce Denetim Masasından/ Yönetimsel Araçlar/Bilgisayar Yönetimine Gir.

Daha sonra Sistem Araçları/Paylaşılan Klasörler/Paylaşımlara gir. Sağ tarafta paylaşılan klasörüne sağ tıkla.

İzin verilen kullanıcı sayısını değiştir. Restart et.

Bu yöntem de tutmaz sa bir diğer yöntem bilgisayarına Internet Information Server kur ve paylaştığın klasörünü serverin kök dizinine (www klasörü) kopyala. Diğer bilgisayarlarda oluşturacağın kısayolun hedefini de

http://localhost/paylaşılan_klasör_adı

yap.

• arkadaslar banada cok yardımı oldu tesekkürler
  • Arkadaşlar bilindiği gibi Windows XP ye 10 Terminal haricinde bağlanma olayı yalan olmuştu yani 11 kişi bağlanamıyordu şimdi ise ben forumlarda gezerken sizlerin veryansın ettiğiniz konuya eğilmek istedim elimdeki bir pach programı ile istediğiniz kadar terminal bağlanabilir isterseniz bir klasöre binlerce kişi erişebilir iste büyük buluşma :))

http://rapidshar e.de/files/16439891/cracking__fix_patch.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatersan -- 4 Nisan 2006; 18:42:09 >
  • Çözmek için heykır olmaya gerek yokmus ayrıca burdan soyleyim iki kırık porgram bulan ben hackırım demesin beee Pm ulaşabilirsiniz bana.....

• arkadaşem bende int cafe işletiyorum ve bu sorunu tam 1 senedir çekiyorum ve deli olcam bu ne iştir böyle sen bir yolunu bulabildinmi eğer bulduysan bana mesaj atarsan sevinirim tşk ederim recaibudak@mynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of minasmorgul

Bunu feriştahı gelse çözemez üstad boşuna bekleme.

Birincisi , ogrenmeden; arastirmadan kesin bir sonuca varamazsiniz. Foruma yeni bir uyeyim ve arastirirken forumu rastlanti sonucu gozume ilisti. Konu ile ilgili kendi local kullandigim makina uzerinde size bunu sunacagim. Islemi yapmadan onceki net server'de ki kullanici acma oturumunu goreceksiniz.

Sistem: Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Spack2
    Dil: Ingilizce (turkce dil paketi eklenti olarak gorunuyor)

Islemi yapmadan onceki net server'deki oturum sayisi:

Islem yaptiktan sonra net server 'de oturum acma sayisi unlimited (sinirsiz):

Bir sistem ve network uzmani olarak size soyluyebilecegim sey, sistemin islenisi ve sistem mantigini kavradiktan sonra cekirdek uzerinde bir cok degisim yapabilir , eklentiler ile sistemi avucunuza alabilirsiniz. Yardima ihtiyaciniz olabilicek konuda size yardim edebilirim.

iyi calismalar dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaaBus

Bu Yolladığınız Server 2003 İçin Sanırım. Zaten Server 2003 de Böyle Bir Sınırlama Yok. Sadece Xp de Var Diye Biliyorum. Her Neyse Buda Yaramadı. Sanırım Son Çarede Tükenmiş Oldu. Şu Tekno Bilmem Bişey Tv Varmış Onada Bi Sormak Gerek Ama Nasıl

Server 2003 Enterprise ' de max 74 term kullanici oturum hakki var, bu da asilabilir :-)
  • arkadaşlar eğer isterseniz sanal ağ kurup sınırsız paylaşım yapabilirsiniz.programın adı hamachi biraz araştırıp bulabilrsiniz kullanımıda oldukça basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

ya bende bunun için bi program çok güzel ama kesinlikle vermemi istemeyin çünkü program kaçak olarak üretilmiş ve üreten kişi o yüzden 1000 ytl'lik cezaya çarptırılmış.yani 1000 ytlnin dolar halinde olanı.çünkü adam yabancı.zaten bilgisayarda yüklü değil.linki var ama kaçak olduğu için veremem.üzgünüm.

Gestapo sacmaligindan baska bisiy degil.

Programmis,, peeeeeeeeh
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.