Şimdi Ara

Bu Sorunu Çözene Heykır Diyeceğiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VERMİYECEĞİN SEYİN SENDE OLDUGUNU NEDEN SÖYLÜYORSUNKI 1000 YTL DEYİPTE MİLLETE HAVAMI ATIYORSUN NE VAR YANİ BENDEDE 5000 EURO LUK BİR PROGRAM VAR
    quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

ya bende bunun için bi program çok güzel ama kesinlikle vermemi istemeyin çünkü program kaçak olarak üretilmiş ve üreten kişi o yüzden 1000 ytl'lik cezaya çarptırılmış.yani 1000 ytlnin dolar halinde olanı.çünkü adam yabancı.zaten bilgisayarda yüklü değil.linki var ama kaçak olduğu için veremem.üzgünüm.

• bu ayar home edition da 5 , pro da 10 ile sınırlıdır.fazla yükseltmek iyi değildir.iyi bi sistem ve ağ alt yapın yoksa server makina kitlenebilir.
    patch aşağıdadır,
    güvenli modda başlat, servislerden şifreleme sistemini durdurup devre dışı bırak ve patchi uygula
    http://ultrasneo.free.fr/antiwpa_new/index.php?path=Other%2FTerminalserverNoRestrPatch-1-1/
  • Tamam, aklınıza koyduğunuzu yapın da XP dediğiniz şey NT'nin makyajlı hali ise niye bu derece ısrarlısınız ki? Ben yerinizde olsam (madem biliyosunuz nasıl yapacağınızı) 2003 kurardım. Olmadı, XP ayarında bir şey istediniz; canavar gibi Ubuntu var, mis gibi olur. Kurarsın ana makineye Ubuntu'nu, vay efendim virüsmüş çökmüşmüş kullanıcı sınırlamasıymış, kilitlenmeymiş unutursun. Bi düşün bakalım.
  • Peki bunu yaparsan nolacak? Ne işe yarıyor ki bu?
  • Arkadaşım benim aklıma gelenlerden fazlasını arkadaşlar vermiş zaten.
    Genede olmadı diyorsan sorunun farklı olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar Xp home ve Xp Pro da mevcut olan ağ paylaşım sınırı yani tüm internet cafeci arkadaşların çok iyi bildiği ana makinada olan dosya ve mp 3 lere paylaşım verdiğimizde en fazla xp home da 5 proda 10 bilgisayar bağlanabiliyor şimdi aşağıdaki işlemlere yaptıktan sonra isterseniz 100 bilgisayar aynı anda bağlanabilecek.. Öncelikle bilgisayarda deepfreeze varsa pasif hale getirin ve aşağıdaki linkten zipli dosyayı indirin ve açın system 32 diye bir dosya çıkacaktır.

http://****.de/files/22331853/LanServer_NoConnectionLimit.zip.htm

şimdi değiştireceğimiz dosyalar windows file protection sebebiyle çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. Yani dosya koruma sistemi system 32 klasörü içindeki dosyaları değiştirmemize izin vermiyecektir.Biz öncelikle başlat çalıştırdan şu değişikliği yapalım

başlat çalıştır tan regedit yazarak
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    bu anahtarı bulun bu anahtarda SfcDisable diye bir dword değeri vardır buna çift tıklayın ffffff9d yazıp kaydedin

Bunu yaptıktan sonra makinanızı restart yapın ve güvenli kipte açın Windows/system 32 klasörüne gidin ve srvsvc.dll dosyasını bulun ve bu dosyayı silin ya da masaüstüne indirdğimizi system 32 klasöründeki cracklenmiş srvsvc.dll dosyasını kopyala yapıştır diyerek system32 klsörüne atın.Daha sonra yine masaüstündeki system32 klasörünün içindeki drivers klasörüne gidin ve içindeki dosyayı kes yapıştır diyerek system32 klasörünün içindeki drivers klasörünün içine atın işlem bu kadar şimdi restart yapın artık ve istediğiniz kadar bilgisayarla makinanıza bağlanmayı deneyin.
    Bu arada güvenli kipte dosyaları değiştirdikten sonra çıkmadan önce bu dosyaları sağ tıklayarak salt okunur yapın ve engelleme varsa kaldırın ve paylaşım verdiğiniz ana makinada çok gerekmedikçe güncelleştirmeleri kapalı tutun..
    @KIZILÖTESİİ

• İlk Olarak Regedit'de Bir Ayar Yapmamız Gerekiyor.
    Başlat-Çalıştır-Regedit Yapıyoruz ve Sırasıyla
    HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows NT-CurrentVersion-Winlogon
    SfcDisable diye bir dword değeri vardır buna çift tıklayın
    ffffff9d yazıp kaydedin

Bu Sorunu Çözene Heykır Diyeceğiz

Daha Sonra Vereceğim Linkteki Tweak Manager Adlı Programı Kurun[Program Demo'dur Full Olmasına Gerek Yok Zaten Sadece 1 Kere Kullanacağız] Program Kurulduktan Sonra;

Windows-System-Windows File Checker-Disable Windows File Protection

Sağ Tarafta Bulunan System File Checker 'in Seçili Olduğu Kısmı Disabled(next boot only) yapın. Sonra Apply Changes İcon 'una Tıklayın.

Bundan Sonrasını Güvenli Kipte Devam Ediyoruz Arkadaşlar. Bunun İçin Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın ve Yeniden Açılırken F8 Tuşuna Basın. Karşınıza Seçenekler Çıkacak Güvenli Kip Seçeneğini Seçin ve Bilgisayarınız Güvenli Kipte Açılsın.

Vermiş Olduğum Dosyadaki System32 Klasörünü Açın İçindeki "srvsvc.dll" Dosyasını c:/windows/system32 Klasörünün İçine Yapıştırın. Daha Önceden Bu Dosya Olduğu İçin Çıkan Uyarıya Evet Yapın.

Son Olarak Vermiş Olduğum Dosyadaki System32/Drivers Klasörünün İçindeki "srv" Adlı Dosyayı c:/windows/system32/drivers Klasörünün İçine Yapıştırın ve Bilgisayarınızı Tekrar Başlatın.

İşlemin Çalışıp Çalışmadığını Anlamak İçin;
    Başlat-Çalıştır-Cmd Yapıyoruz ve "net config server" Yazıyoruz...

Eğer Sınırsız Yazıyorsa Tüm İşlemleri Sorunsuz Bir Şekilde Yapmışsınız Demektir ve Artık Limit'lere Takılmadan Bilgisayarınızı Ağınıza Dosya Paylaşımına Açabilirsiniz.

Gerekli Program ve Dosyalar http://rapidshare.de/files/36491838/nolimit.rar.html

• Unutmadan söleyim ALINTIDIR Ama 1 saatte alıntı yaptığım da doğru çok zor
  • Ben bu linkleri niye açamıyorum arkadaşlar ***** ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackGOS

Ben bu linkleri niye açamıyorum arkadaşlar ***** ne

çünkü topiği hortlatmışsın tarihlere bakarsan anlarsın. ***** büyük ihtimalle rapidhaşırttır.
  • 12917765132 1 kullanıcısına yanıt
    Cevapladigin konunun tarihine bak bi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.