Şimdi Ara

Bu Sorunumu Çözse Çözse DonanımHaber Çözer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizinle internet bağlantısı mı diyim pc den kaynaklanan bi hata mı diyim onu paylaşacağım. ben bi çözüm getiremedim ama DonanımHaberin buna yardımcı olacağınada eminim.

Şimdi normal şekilde internette gezerken durup dururken günde galiba 1 kere başıma geliyor. Bi anda hiç bir siteye giremiyorum.
    Fakat o anda oynamış olduğum Knightonline oyununda DC olmuyorum ve Teamspeak3 de konusmaya devam ediyorum hiç bir sıkıntı yok.
    Ayrı olarakta bizim evde 3 pc var ve dier pc lerde böyle bi durum söz konusu değil normal şekilde interneti kullanabiliyoruz. Ben cep telefonumla
    bağlandığımda girebiliyorum google filan yani sorun pc ile alakalı. Beni düşündüren bu durup dururken olması.
    Çözüm olarakta modemi resetliyorum ve herşey normale dönüyor. Pc ye reset attığımda gene aynı sorun düzelmiyor. İllaki mdemi resetlemem gerekiyor.
    Ne olursunuz şu konuya bi el atın.

Ek bilgi olarak; antivirüs avast ve kapatıp açmam birşeyi değiştirmiyor.

Adminlerden ricam konuyu uygun yerlerede kopyalamaları. Bu olay türünün son örneği olarak tarihe geçer

• İlk olarak modem firmwareyi guncelleyin güncel değilse
    Varsa pc yi yedekten geri dönün veya yedek yoksa sadece deneme amaçlı temiz bir kurulum yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi çok nedeni olabiilir fakat akla ilk gelen ip adresi, modemden kullandıgın pc ye hep aynı ip alacak şekilde ayarla. İp rezerve eden. Arkadasın dedigi gibi modem yazılımını guncelle.

Ayrıca gaz vermeye gerek yok herkez bildigince yardıncı olur forumda forum geneli zaten üst seviye kullanıcılar ;)

• TTNET mi ?
  • Kullandığın bilgisayarda sadece websiteleri gidiyor Skype Ts3 online oyun calisiyor. o zaman o bilgisayara dns adresi ver veya dns varsa sil 8 8 8 8, 8 8 8 4 verebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ancak şuan şöle bi sorunla karşılaştık. Bizim evdeki diğer pc ye herhangi bi sıkıntı yaratmıyor demiştim. O pc eskiydi ve win xp vardı.
    Abim yeni pc aldı ve win 7 yükledik. Bugün Şu saat itibari ile ikimizede aynı sorun oldu ve modemi resetledik düzeldi. DNS yi 8.8.8.8 // 8.8.4.4 olarak değiştirdim. Bide böyle deniyeceğim
    umarım sorun çıkmaz. Çıkmama ihtimali var çünkü abimin eski pc de dns bu şekildeydi. Modem güncelleme hakkında şuan bi fikrim olmadığı için o işe girmek istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lWolkyl

Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ancak şuan şöle bi sorunla karşılaştık. Bizim evdeki diğer pc ye herhangi bi sıkıntı yaratmıyor demiştim. O pc eskiydi ve win xp vardı.
    Abim yeni pc aldı ve win 7 yükledik. Bugün Şu saat itibari ile ikimizede aynı sorun oldu ve modemi resetledik düzeldi. DNS yi 8.8.8.8 // 8.8.4.4 olarak değiştirdim. Bide böyle deniyeceğim
    umarım sorun çıkmaz. Çıkmama ihtimali var çünkü abimin eski pc de dns bu şekildeydi. Modem güncelleme hakkında şuan bi fikrim olmadığı için o işe girmek istemedim

Modem marka model nedir ?

• dns değiştirdim ve sorun çözüldü teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.