Şimdi Ara

BU SORUYU KİMSE 10 DK ALTINDA ÇÖZEMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BU SORU 345 5'Lİ DENEMENİN 18.SORUSU BENCE KİMSE ÇÖZEMEZ YANİ ÇÖZEN ZATEN HAKLI BİR BAŞARININ SAHİBİDİR EMEK VERMİŞTİR.

• Zamanında yanlış hatırlamıyorsam FEM 11 lide benzeri vardı.Cok zor soru değil aslında sadece 1 9 25 giden seriyi görmek gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 22 Şubat 2017; 15:3:40 >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Usta kusura bakma da nesi kolay bu sorunun? En iyi ihtimalle zaman kaybediceksin cozsen bile.
  • Çok zor değil demek kolay demek mı?Sadece 10 dk diye abartilmis onu kastediyorum.
  • Siyah bölgedeki fark şer artarak gidiyor

2 4 6 8 diye toplayarak yazarsan 2dk da çözersin cevap d
  • 42 ve 21 hemen çıkıyor 209 da 3e ve 7ye bölünmüyor al işte çıkıyor 2dk sürmedi la. Bu soruda 10dk fazla harcıyorsan sınavı bitiremezsin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruyu cozmem 1 dakikamı almadı. Örüntü a^2- (a-1) şeklinde. Bunu bulunca şıkları dene bam bam
  • Denemede cozmustum 10 dakikaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Siyah bölgedeki fark şer artarak gidiyor

2 4 6 8 diye toplayarak yazarsan 2dk da çözersin cevap d

4 er değil mi
  • 10 dk mi Sen soru gormemissin kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdellBeckhamJr

42 ve 21 hemen çıkıyor 209 da 3e ve 7ye bölünmüyor al işte çıkıyor 2dk sürmedi la. Bu soruda 10dk fazla harcıyorsan sınavı bitiremezsin bence

Bu tip sorularda ilk baktığım şey sıklardaki sayilari ortak bolenlerin olup olmadigi, hangisinin saglamadigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorme

10 dk mi Sen soru gormemissin kardes

Geçen sene denge de sayi tablosu biciminde lamba yanmali bi soru vardi o cidden saglamdi
  • O soruyu arkadas getirmisti cozeyince hocaya goturduk hoca da cozememisti shshgdhshs deneme duruyorsa sorunun fotosunu atsan cok guzel olur hocam 1 yil sonra cozelebilir miyim merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorme

O soruyu arkadas getirmisti cozeyince hocaya goturduk hoca da cozememisti shshgdhshs deneme duruyorsa sorunun fotosunu atsan cok guzel olur hocam 1 yil sonra cozelebilir miyim merak ediyorum

Deneme duruyorda üzerinde100 kilodan fazla agirlik var

Ama bi cikartmayi denerim hocam
  • Bu soruyu yapan YGS de koklayarak full çıkartır
  • cevap 209 öyle zor bi soru değil niye abarttınız
  • Hocam çok abartmışsınız, sorudaki örüntü çok açık. Denemeyi çözerken 1 dakikanın altında çözmüştüm muhtemelen
  • kuralı (n . n+1) +1 45 saniye falan sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp7

Düşündükten ve yapamadıktan sonra cevap için:https://www.youtube.com/watch?v=txuJjsiX3I4&list=PL0qv3rp40yGMrEpM3242zLPNOeiOPsDqn&index=13#t=86.817272

hocam bunun fen için falani da yok mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.