Şimdi Ara

Yıl içinde deneme çözmeye gereksiz diyen hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2020 ADAYLARI ve MEZUNLAR, YILLIK DENEME PLANLAMASI
    https://www.youtube.com/watch?v=MhF7GYAvAuM&feature=youtu.be

Baştan söyleyelim bu ve türevi koçları hiç takip etmem. Kendi kendime program yapabilecek seviyedeyim çok şükür. Bu sözde koçlar'a bir lira kaptirmam ve kaptirmadim.

Video çok ilginç geldi bana, adam resmen herkesin ak dediğine kara demek için demiş. Söylediklerinin birçoğunun altyapısı yok bence. Sırf farklı olmak ve işte böyle de kazanılır demek için çekmiş videoyu.

Buradan sonrası kişisel yorumumdur, isteyen okumayabilir.

Mayis, Haziran'a kadar deneme cözmeyin, cözecekseniz de ayda 1 tane yeterli diyor. Hatta ona kalsa deneme çözmeden sınava girilir.

"Benim denemesiz bu sınavı kazanan öğrencim var, kendi kurumum da yılda 15 deneme yapiyorum, 70 deneme 80 deneme çözmek gereksiz." diyor. Bu dediklerinin hiçbirinin belgesi bile yok.

Ben sadece temmuz başı ile kasım sonu arasında 5 ay da
    40+ deneme çözmüş biri olarak hayretle izledim. Tamam benlki bu bahsi geçen aylarda haftada 1'de yeterli ama ben denemeye baya abanmıştım. Kesinlikle pişman değilim.

Ne yapalım yıl boyu konu çalışıp soru bankası mi eritelim?

Konu tarama testi diyorsun da kendini yıl boyu test edebilecegin kaç tane ktt bulacaksın? Böyle bir sistem mi var?

Ayrıca TYT ve AYT deneme sayısı eş olmalı konusuna bir TM'ci olarak katılmıyorum. Niye diyeceksiniz?

Niye eş olsun? Bunlar aynı sınav mi? İkisinin içeriği farklı bizden istediği farklı. TYT dediğin sınav bizden daha çok hız, yorumlama ve azıcık bilgi istiyor. Tabii ki bu sınav için daha çok deneme çözersin. AYT ise %85 bilgi istiyor, özellikle TM 'de Edebiyat vr Sosyal-1 düşünülünce baya bilgi herekli. Süre bol, o yüzden yetiştirmek için kasmaya hiç gerek yok. Bu yüzden AYT için TYT kadar deneme çözmek yerine soru bankası eritirsin ki daha çok pratik ve daha çok bilgiye sahip ol. Yok iki sınav aynı gün değil mi diyor. Ne alaka bunun ne önemi var? Aynı gün olabilirler hatta ve hatta AYT çok daha fazla değerli ama bu daha fazla deneme cözecegimiz anlamına mı geliyor? Yanlış anlaşılmasın ayt için en az 70 deneme çözülebilir ki zaten bu çok iyi bir sayı ama AYT senden bilgi istiyorsa ezberini yapıp soru bankasiyla bunu kuvvetlendirmek daha mantıklı?

Video da diyor ya işte "Kendini denemeyle ölçemezsin." bu TYT için yanlış ama AYT için kısmen de olsa doğru bir önerme. Evet deneme yerine soru bankasi abanmak daha mantıklı bence ama TYT'de ne kadar bilgi var ki? Senden istediği hızlı olman zaten.

Edit: Mobilden yazdığım için hatalar olmuş olabilir. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Mayıs 2020; 17:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.