Şimdi Ara

Bu Spor Programı ile Gelişme alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sporyardım -- 14 Temmuz 2022; 18:13:0 >

Sporyardım bu mesajı paylaştı
  • Güzel sıradan bir split program yani olması gereken. Optimum faydayı görürsün böyle devam edersen.

• Carlion kullanıcısına yanıt

Yorumun için çok Teşekkür Ederim hocam? Verebiliceğiniz tavsiyelere açığım bu konularda hemen hemen yeniyim Şimdiden teşekkür ederim

iyi günler :)

• Maalesef patates bir program. Yeni başladıysan bir süre gelişirsin de sonra yerinde sayacaksın muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel güzel

Yeter ki düzenli ağırlık kaldır. Gelişme kaçınılmaz olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

Teşekkür Ederim hocam Programa güzel bir şekilde giriş yaptım bu hafta Git gide Ağırlıklar artarak devam edicem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Maalesef patates bir program. Yeni başladıysan bir süre gelişirsin de sonra yerinde sayacaksın muhtemelen.

Hocam Önerileriniz Nedir Nasıl bir yol izlemeliyim Neleri değiştirip Düzetlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programında mutlaka barfiks şınav squat ekle.

Yaşın daha 19, deneyimleyip öğreneceğin çok şey var.

Çalışmaya, ağırlık kaldırmaya devam et yeter ki. Gerisi gelecektir. 

• Sporyardım S kullanıcısına yanıt
    Dostum split antrenman tarzı verimsiz bir tarz çoğunlukla, özellikle de senin durumunda. Ayrıca kas grupları için çok fazla ve verimsiz düzeyde antrenman hacmi var. Önerim haftada 4 gün yerine 3 gün çalış ama full body bir programla çalış. Başlangıç için ağırsağlam 5x5 programını önerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu program heralde her spor salonunun duvarında yazıyor hep aynı ve bence verimli değil cunku haftada 2 kere calısman lazım hipertrofi için bu programla ne istediğin kadar güçlenebilirsin ne de istediğin hipertrofiyi sağlarsın sana önerim ppl antrenmanı uygulamak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam önerilerinizi dikkate alıp kendime çeki düzen vereceğim ağır sağlamın programını araştırmaya başlıyorum. birde beslenme programı nasıl bunun hakkında yorum yaparsanız sevinirim yanlış bir yol izlemek istemem.

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

Çok Teşekkür ederim hocam Barfiks çok çekemesemde her gün zorluyorum hepsini yakında düzene sokucam umarım :)

• Öneriniz için çok teşekkür ederim kendimi daha da geliştiricem antreman programını değiştiricem. beslenme programı nasıl bir kaç yorumda beslenme için alabilir miyim ?

• Sporyardım S kullanıcısına yanıt
    Beslenme çok kişisel bir olay. Önemli olan günlük alman gereken kalori ve makrolarını bilmen. Bunları aldıktan sonra nasıl beslendiğin tamamen senin beslenme zevkine bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Hmm Anladım hocam tekrardan teşekkürler iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.